Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chory na dyskopatię

Dyskopatia

Polecane posty

Gość Chory na dyskopatię

grozi mi operacja wysuwa mi się dysk lędźwiowy, kto tak miał? proszę napiszcie jak to wygląda i w jakim szpitalu najlepiej poddać sie takiej operacji???????????

Gość ziołówka
Też mam dyskopatię, ale ostatnio skończyło się na zastrzykach i rehabilitacji, nie byłam na operacji- jeszcze.

Gość chory na dyskopatię
A może jednak ktoś miał operację? proszę o wypowiedź.

Gość dyskopatiaaa
u mnie w rodzinie dyskopatia jest chyba dziedziczna brat mial operacje, ale mu nie pomogla mi tez grozila w wieku 18 lat, dobrze ze mamy zaprzyjazniona lekarke ktora stwierdzila, ze na operacje to troche za wczesnie i lepiej sie udac do takiej "znachorki", ktora nastawia dyski i naprawde pomoglo. Jak lezalam w szpitalu przez 3 miesiace mialam zabiegi, zaszczyki i nie moglam chodzic a po 1 wizycie u niej bylam w stanie sama przejsc kilka metrow. leczenie u niej trwalo okolo 2 miesiecy, tzn. dostalam zaszczyki, musialam kilka razy pojawic sie na wstawianiu dyskow i jest ok. teraz jezdze raz do roku, albo rzadziej i nie narzekam

Gość chory na dyskopatię
Dyskopatia a możesz mi dać namiar na nią ? przynajmniej jaka to miejscowość i w jakiej części kraju?

Mój klient od ortodysku tez miał nastawiany kręgosłup przez kręgarza , nie znam jego namiarów , wiem ze na jakis czas mu pomogło .