Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aminka

DIANA raz jeszcze. DO wszystkich zainteresowanych z trądzikiem..

Polecane posty

Gość aminka

JAk jest u was z cerą? Ja już dziś zaczynam 3 listek. Cera jest ładniejsza ale nadal mam krosty no i zostaja te przebarwienia.. Myślę że już nidługo bedzie jeszcze lepiej, ale ile te tabletki można brac.. i ponoc jak odstawie to tradzik wróci więc wtedy trzeba znowu zacząć brac? Wiem ze się martwie na zapas ale czy będę skazana na te tabletki do końca życia.. o ile nie przestaną działać? ALe na razie tylko się ciesze bo jest coraz lepiej..

Gość upupupu
up

Gość witamy na setnym
topiku o tej samej treści...........

Gość tyntyryn
mialam straszny klopot z tradzikiem,bylam zalamana ale na szczescie Diana pomogla:D teraz anijednego pryszczyka :D no,,chyba ze przed okresem wyskoczy jakis malutki. Ale juz nei wiem co to znaczy ropne ,ogromne syfki zostawiajace blizny :D

Gość *******XXXXXXXXXXX******
ja brałam diane przez ponad rok....pomogla mi bardzo, potem postanowilam juz ja odstawic ale od razu wszytsko zaczelo powracac, dlatego na 3 cykle wrocilam do diane a teraz przechodze na jeanine, podobno jest tez skuteczna i nie ma tylu skutkow ubocznych co diane

Gość demi
Ja po Diane dostałam bardzo dużych przebarwień na czole i policzkach i walczę z nimi od 3 lat, ale bezskutecznie (są coraz większe i ciemniejsze). Diane można używać do pół roku. Jeśli chodzi o wypryski to po odstaiwniu znowu się pojawiły.....

Gość większość plusów
Za pierwszym razem brałam Diane 3 m-ce cerę miałam idealną, zeszły pryszcze wraz z bliznami. Po kilku miesiącach miałam wysyp ponownie zaczęłam brać Diane pryszcze znowu zeszły, ale pozostały cholernie nieestetyczne, czerwone blizny. A i jeszcze jedno biorąc Diane nie przetłuszczała mi się cera, byłam zaszokowana bo do tej pory świeciłam się jak neon. Niestety za drugim razem brałam Diane tylko 2 m-ce i znowu skóra się świeci i to bardzo mocno.