Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

22 pary autosomów + XX

wirtualny kochanek? czy przyjaciel?

Polecane posty

uwazam ze wieksze szanse ma przyjazn damsko-meska, przewaznie tak sie dzieje w necie. Jeszcze nie mam internetowej przyjaciolki, za to pelno przyjaciol, jednak nie przekreslam przyjazni z kobietą :) Czesciej jednak chyba są przyjaznie internetowe miedzy kobieta a mezczyzna. A Ty jak uwazasz?

powiem szczerze ze nigdy nie mialam jakiejs tam wirtualnej przyjaciolki, poniewaz zawsze wolalam sie nawet w relanym zyciu wygadac facetowi, a facetow w necie jako dobrych kumpli mialam i to sporo ale niestety tak to juz jest w necie ze rozpadlo sie..

Gość waniliowarozkosz
a ja wierze w mocna i szczera przyjazn miedzy kobietami takze w necie. mozna sie przylączyć:)

Gość słuchajcie powiem wam
że różnie to bywa, ja utrzymuję kontakt z ludźmi poznanymi na forum do dnia dzisiejszego, a poznałam ich na samym początku jak tu weszłam. Jestem z nimi w kontakcie telefonicznym. Jednak mimo wszystko to jest lepsze, bo jest to jakiś realny kontakt. Słyszysz kiedy ktoś się śmieje, kiedy płacze...po prostu emocje.

Gość waniliowarozkosz
na takiej jak zwykle przyjaznie w realu; pogadac przy kawce na poczatek - o wszystkim - nie o to chodzi?

Zawsze wolalam facetwo jako przyjaciol, poniewaz nigdy nie potrafilam sie dogadywac z babkami, nienawidze kasliwych uwag, zazdroszczenia roznych rzeczy a najbardziej mnie to wkurza jak jakas kobitka ma do mnie pretensje ze mi lepiej wychodzi kontakt damsko - meski... tez chcilabym czasami pogadac z jakas kobietka o kosmetykach , ciuchach itd gdy rozmawiam z moimi zwyklymi znajomymi(kobietami) sa to zawyczaj falszywe rozmowy... nie wiem czemu tak mam moze to przez to ze zawsze trzymalam sztame z facetami ?

Gość waniliowarozkosz
to dziwne żadnej przyjaciółki????????ja sobie bez nich nie wyobrażam życia.ale jestem przypadek odwrotny - nie mam przyjaciół facetów, kumpli tak, przyjaciół nie

waniliowa no wiesz mam tam jakies znajome ale wydaje mi sie ze wszytkie sa zfalszowane... najbardziej mnie zabolala kiedys to ze kumplowala sie ze mna jedna dziewcyzna wychodzilo nam to nielze a pozniej sie okazlo ze byla ze mna blisko tylko po to by byc blizej mojego dobrego kolegi... moze tez to i moja wina? powinnam moze wiecej czasu poswiecac w towarzystwie damskim?

gdy slysze jek jakas znajoma mi powie z triumfem w glosie: \"och kochaniutka, tez powinnas sobie kogos znalezc, tak ci pewnie jest smutno samej jak patrzyszna inne pary...\" mam ochote zaszczelic taką- wtedy jest informacja zwrotna z milym usmiechem ze niedokladnie ogolila nogi :) z facetem takiego czegos nie ma, poprostu rozmawiamy bez zlosliwosci i falszu :)

Gość waniliowarozkosz
to na kiepskie dziewczyny trafiałyście! w piatek na przyklad wieczorem, po robocie, siedzimy sobie w pubie i jedna z nas opowiada o nowym facecie. i wszystkie cieszymy sie jak wariatki ze on ajest taka szczesliwa i promienieje, SZCZERZE!

jak bylam w ciazy to byla dziewczyna mojego chlopaka powiedziala ze marcin musi o mnie bardzo dbac i mnie kochac bo tak przytylam... az kipialam, a faceci nie rozumieli tej zlosliwosci, mysleli ze po prostu cieszy sie ze jestem kochana przez mojego...:)

Gość wanilowarozkosz
no dobra, tez takie spotkalam;