Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikaaabb

bol jajnika

Polecane posty

Gość monikaaabb

dziewczyny niedawno skonczyl mi sie okres ( 3 dni temu) w ostatni dzien okresu kochalam sie ze swoim chlopakiem, a teraz od trzech dni boli mnie jajnik.. co to moze byc? do lekarza staram sie zapisac od 2 dni, lecz nie moge bo a to gabinet jest zamkniety bo w ten dzien lekarz nie przyjmuje a to ja pozno koncze szkole i tez jest zamkniety juz.Jak sie teraz zapisze to i tak pewnie bede musiala czekac okolo miesiaca. Czy ten bol moze miec cos wspolnego z ciaza? ( jestem wielka panikara, dodam ze kochalismy sie z gumka) czy moze byc to zapalenie jajnika? Jak mozna sobie radzic z bolem czekajac wizyty? martwie sie :(

Gość monikaab
podnoszee

Gość bawarka
Możliwe że masz zapalenie jajnika.CO wcale nie musi miec nic wspólnego z tym ze sie kochaliście i z okresem.Może zmarzłaś?Przeziębiłaś jajnik i zapalenie gotowe.

Gość wiesz jesli to lekkie
zapalenie \jajnika to odkrylam swietne homeopatyczne lekarswo bez recepty na te sprawy ginkoheel ok 20 zl buteleckz (krople) sprobuj Ale tez jesli to jest termin jajeczkowania to moze byc taka bolesnosc ( nie pamietam, co mi gin mowil - cos w stylu jakby to jajo zejsc nie moglo, tyle zrozumialam), mialam tak ze 3 razy, potem przeszlo, Taki bol pronieniujacy do nogi i uczucie jakby napoecznienia w tym miejscu - to sie zdarza

Gość monikaab
bylam w przychodni, chcialam sie zapisac, lecz do konca roku nie maja miejsc :| super. Na prywatna wizyte mnie nie stac,wiec jestem skazana na czekanie. Ale ciagle przesladuje mnie jedno.. ciaza.. ehh.. chyba jestem przerwazliwiona.. :|

Gość monikaaab
up

Gość zapalenie
przydatków. Ja miałam tak samo, dostałam czopki i przeszło. Do lekarza marsz :)

Gość kozka
uważaj bo ja po stosunku tez miałam takibol i okazało si eze to był ból torbiela i niestety on pękł wiec operacja.

Gość anga
ja niestety idę na operację , nie lekceważcie takich bóli. Mnie prawie w ogóle nic nie bolało tylko miesiączek nie miałam i okazało się że torbiel. Bardzo się boję!!!

Gość monikaaab
a czy przy torbieli podczas stosunku badz zabawy palcami odczuwa sie bol?