Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja232

CZY TO MOZLIWE ZEBY BRAC TABLETKI A MIMO TEGO ZAJSC W CIAZE??

Polecane posty

Gość kaja232

WLASNIE SIE DOWIEDZIALAM O TYM ZE MOJA KOLEZANKA TAK WPADLA,ALE PRZECIEZ TABLETKI TO PEWNE ZABEZPIECZENIE,JA TYLE LAT BIORE ,CZESTO ZDARZALO MI SIE ZAPOMNIEC A MIMO TEGO NIE WPADLAM.jAK TO JEST?CZY KTOS JESZZCE WPADL PRZY BRANIU TABLETEK?

Gość kocham marcinka
niemozliwe

mozliwe :-) moj synek jest tego dowodem :-) 1 kobieta na 100 zachodzi przy tabletkach :-)

Gość frankaaaaaa
Nie ma 100% pewnej metody antykoncepcji, przy braniu tabletek prawdopodobienstwo zajscia w ciaze jest niewielkie, ale jest. Oczywiście mówimy tu o braniu tabletek zgodnie z zaleceniaqmi , przy niefrasobliwosci ten stopien ryzyka sie zwieksza.

Gość jaaaaaaa
brednie a powiedz mi prosze czym ta wpadka byla spowodowana?bralas nieregularnie tabsy?czy opuscilas jakas?

Gość olipi
a nieprawde,to jest ABSOLUTNIE NIEMOZLIWE!!!!!!!!!!!!!

Gość taaaaak
niemozliwe jak ktos nie umie czytac ulotki to nic dziwnego ktoras ma sraczke albo rzyga.. albo za duzo wypije.. albo nie bierze regularnie.. zaliczy wpade i obwinia tabletkia nie siebie puste babska

Gość wystar
wystarczy że pali się papierosy i pije alkohol. Minimalnie zwiększa się ryzyko wpadki

Gość IwI 20
O Chryste! O czym wy wypisujecie!Jaki alkochol,jakie papierosy?Mam 20 lat.tabletki biorę do 3 lat.Piję,palę i nie mam dziecka!Wystarczyło upewnić się u lekarza,zapytałam,czy od czasu do czasu jak na bibie wypiję browara to odbije się to na skuteczności tabletki,odpowiedz była jednoznaczna,sam alko czy papieros nie mają wpływu,chyba że wypije pani tyle,że będzie pani wymiotować to wtedy tabletka może się nie zdążyć wchłonąć z przewodu pokarmowego.Owszem palić się nie powinno,ale nie dlatego że się zajdzie w ciążę,tylko istnieje większe ryzyko zawalca lub zakrzepicy żył!Dziewczyny jak macie takie kijowe info to lepiej się nie wypowiadjacie,bo mi się niedobrze robi jak to czytam i myślę że ktoś może to poważnie potraktować! P.S Nic oprucz wstrzemiężliwości nie daje 100% pewności,jednak tabletki są w tej kategorii nr.1,oczywiście jak ktoś bierze nieregularnie to zdaje sobie chyba sprawę do czego to może doprowadzić,jednak jeśli tabletki są dobrze dobrane i bierzeny je tak jak trzeba,wszystko powinno być wporządalu,tak jak ze mną! ! ! !