gosiaczek_25 0 Napisano Listopad 23, 2005 Zapraszam wszystkie starające się kobitki do mojego temaciku... Tak bardzo chciałabym mieć już dziecko. Napewno nie jestem w tym temacie sama. Od ilu cykli się staracie?? Może znacie jakieś sposoby magiczne??Czy robiłyście jakieś specjalne badania?? Ja staram się od dwóch cykli. Jakoś ostatnio nie zauważyłam u siebie płodnego śluzu , co by oznaczało że nie mam owulacji. Poszłam do lekarza a ten nawet bez badania od razu skierował mnie na badania krwi :testoteron, TSH i coś tam jeszcze.... (aż się boję wyników, że może być coś nie tak..) U mnie ciągle w tym miesiącu jest taki białawy śluz, lepki wyglądający trochę jak krem.....- byłam pewna że jest to śluz niepłodny ale na innym forum dowiedziałam się że to nieprawda, nie jedna dziewczyna zaszła właśnie przy takim sluzie. A jak to jest u Was?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JEDNA Napisano Listopad 23, 2005 TEZ BYM CHCIALA WIEDZIEC ,BO TEZ MAM TAKI,ALE JAK MIERZE TEMPARATURE TO NIBY MAM OWULACJE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pedagog 0 Napisano Listopad 23, 2005 witaj, przedw wszystkim zapraszam na topik \'Chcę mieć dziecko\', jest nas tam dużo starających się, ale i zafasolkowanych. My staramy się 10 cykl ... a jesli chodzi o owulację, jets bardzo prosta metoda sprawdzenia tego, ginekolog może zrobić usg w odpowiednim dniu cyklu i wszystko bedzie jasne. Nie wie, czy ten Twój ekarz, nie za szybko skierował Cię na te wszystkie badania ... możesz zawsze dla pewności pójść do innego i zweryfikować to :) Jak masz jakies pyttania, to smiało :) Powodzenia i miłego dnia :) A ... jeśli chodzi o śluz ... mnie się czesto zdarza nie zuwazyć tego płodnego, bo bywa że on pojawia się na kilka godzin i można go przeoczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z nadzieja wsrod zwierzat Napisano Listopad 23, 2005 ja tez staram sie od 2 cykli.. nie bardzo wychodzi.. ten cykl robilam testy owulacyjne jednak nic nie wykazaly.. wyszlo na to ze nie mialam jajeczka.. wczoraj zrobilam tes ciazowy.. nic nie wykazal:( ( tak sie pocieszam.. moze dlatego ze pilam piwo dzien przed).. Dzis mam dostac okres.. ale nie bola mnie piersi.. kurde ale sie ludze:( a najgorsze sa glupie pytania" a wy kiedy sie wreszcie o dzidziusia postaracie":( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mokka 1 Napisano Listopad 23, 2005 szczepiłyście się przeciwko różyce i wirusowemu zapaleniu wątroby typu B? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach