Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej hooo

KTORA SPAKOWANA JUZ DO SZPITALA??? !!!

Polecane posty

Gość hej hooo

:)

Ja :D Od 3 dni mam objawy zblizajacego sie porodu, w niedziele wiec blyskawicznie sie spakowalam ;)

Gość ja tez spakowana
asienka wyjasnij jakie to sa oznaki/dzieki

Gość ja tez spakowana
a ty co juz wrocilas z psychiatryka?

Gość hej hoooo
pewnie masz te skurcze!!dzisiaj pierwszy raz mnie zlapal ten brzuszny!!oooo!!jak to bolalo!!to pewnie ten zapowiadajacy!! bedzie dobrze!! 🌼

Kurde jak ja wam zazdroszcze mi zostały jeszcze 2 miechy ale juz sie spakowałam bo ODPUKAĆ różnie to bywa, dajcie znac jak juz bedziecie po!jestem ciekawska! Pozdrawiam!!!!!!!

czesc Asienka fajna stronka,musze ja przejrzec.Podobo jak w mama rodzila przed terminem,to jest szansa,ze Ty tez urodzisz wczesniej.Chociaz u mojej szwagierki to sie nie sprawdzilo i wywolywali jej porod po 2 tyg. Nareszcie urodzila przez cesarskie ciecie,bo malemu spadlo tetno.Ja mam termin na 13 grudnia,ale wydaje mi sie,ze nie mam jeszcze zadnych objawow zblizajacego sie porodu:( ( a moja mama tez rodzila przed terminem). Póki co torba spakowana tak na tip top od zeszlego tyg.-troche mąż na mnie to wymusił,bo on ma wizje filmowego porodu (sam urodzil sie w karetce) rozwijajacego sie w jednej sekundzie i chyba bal sie,ze sam mnie bedzie musial spakowac:)

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ja mam na styczen ale tez sie spakuje:) tak wrazie czego