Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajka

brak szczepionek ?!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość pytajka

mam pytanie. u mnie w przychodni od ok. 3 tygodni nie ma szczepionek dla dzieci (obowiazkowych).czy w innych przychodniach jest podobnie??? podobno maja byc dopiero po nowym roku.

Gość pytajka
wszedzie sa???? tylko w mojej przychodni brak??? prosze napiszcie

Gość aga1000
Chyba żartujesz. NIEMOŻLIWE! Pachnie mi to próbą wyłudzenia kasy. Bo podejrzewam, że odpłatnie to by się znalazły. Spytaj w takim razie, gdzie masz się zgłosić na szczepienie.

Gość uważam że w takiej sytuacji
masz prawo pójśc do innej przychodni i tam bezpłatnie zaszczepić dziecko w obowiązującym terminie.

Gość pytajka
witaj co prawda lekarka stwierdzila maja odplatne za 50zl. , ale polozna i pielegniarki odradzily.powiedzialy zeby lepiej zaczekac na darmowe i nie placic. podobno wydzwaniaja do sanepidu ale caly czas brak .

Gość uważam że w takiej sytuacji
Co za granda. Przecież jest jeden Maks, jedna państwowa służba zdrowia i jeden kraj. Czy to takie trudne, żeby w wyjątkowej sytuacji móc zaszczepić Maksa w innej przychodni? Co to będzie dalej?

Gość beeettyyy
rozumiem ze chodzi o szczepienia z kalendarza szczepien?jesli tak to musza zaszczepic łaski nie robia a sanepidowi nic do tego bo jesli brakuje to jest to problem hurtowni farmaceutycznej a nie sanepidu wiec domagaj sie glosno i juz

Gość pytajka
zgadzam sie z wami.pojde dzisiaj zapytac sie do innych przychodni czy maja te szczepionki. jak maja to wypisuje sie z dotychczasowej placowki.

teraz to wsyztsko jest możłiwe.... moja kuzynka czekała z 2 miesięcznym dzieckiem na korytarzu po szczepionke ok 2 godziny bo niby nie było.Ale kiedy narobiła krzyku odrazu jak by z nieba spadły,a miłe panienki mówiły że dziś nie bedzie tylko jutro bo transport nie przywiózł.