Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka chwilka

podziękowania dla rodziców - tekst

Polecane posty

Gość taka chwilka

Czy macie linki do ładnych, a nie sztampowych tekstów do podziękowań dla rodziców? Chciałabym je zamieścić na specjalnych kartkach, ale wszystko, na co się natykam, to taka nędza... Wiem, że powinnam takie podziękowania ułożyć sama, ale zawsze jest dobrze, jeśli jest się na czym oprzeć. :-) Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam!

Gość qqqqqq
chyba lepiej samemu - spontanicznie - pozatym to chyba chlop mówi, więc to jego "problem";)

Gość taka chwilka
Ja już jestem "po" :-) Problem w tym, że na weselu z pewnych względów dziękować nie mogliśmy, wiec teraz przygotowuję dla rodziców małe prezenty i własnie do tego chciałam dołączyć karty z podziękowaniami. Prezenty i karty robimy sami, chcemy, żeby były indywidualne, i własnie dlatego proszę o jakieś propozycje oryginalnych, ciekawych, nie łzawych tekstów... Nie chcę im tam wrzucać standardowego "dzięki wam się tu znaleźliśmy, dziękujemy, bla bla bla..."

Gość qqqqqq
hmmm dziwne (sztuczne) ale powodzenia.

Moze wymysl cos od siebie ... Nie musi byc piekne, ale szczere :) wierszyki sa tandetne i do tego nic nie przekazują... bo ktos obcy je pisał...

Gość taka chwilka
Daglezja - chcę od siebie :-) Szukam tylko "bazy", żeby jakoś ładnie zacząć. Dla gości już wymyśliłam, ale to było łatwiejsze. Dla rodziców co bym nie napisała, to mi się wydaje, że niedobre... ;-) Poczekam na wierszyk misi pisi :P

misiu pisiu - wydałas mnie :) uwielbiam poezje, zwalszcza twoja lub tez:):):) i tak naprawde sama z niecierpliwoscia czekam na jakis fajny tekst do podziekowan ... tylko moze bardziej liryczny zeby był taki wzruszający :) i z rymami najlepiej :):): :P

przepraszam wszystkich , którzy oczekiwali na moją poezję dzisiaj , nie znalazłam czasu , postaram się jutro to nadrobić

Mam niemoc twórczą :/ Zaraz wychodzę na balet , więc chyba znowu nici z poezji.....Poprawię się , obiecuję , ale nie wiem , kiedy wróci do mnie wena

Gość Sprzedawaczka
Na naszym weselu podziękowaliśmy rodzicom krótko ale za to od serca. Powiedzieliśmy mniej więcej tak: "Dziś jest doskonała okazja ku temu, drodzy rodzice, żeby przeprosić Was za wszystko co było kiedyś złe, podziękować że jesteście i że my jesteśmy, i powiedzieć, że bardzo Was kochamy..." Potem wręczyliśmy kwiatki, wypiliśmy toast za rodziców a dj zaserwował piosenkę "Cudownych rodziców mam...".

Gość taka chwilka
Dzięki. Na wierszyk misi już sie raczej nie doczekam, wiec poradziłam sobie inaczej - zgodnie z Twoją, Daglezja radą - ułozyłam tekst sama od początku do końca. I ładnie było :-)

Gość czy moderatorzy nie widza
ze pod kazdym topikiem prawie reklamuje sie osoba ze swoja strona z krysztalami???? dlaczego tego nie usuwaja,przeciez to zasmieca cale forum, ta osoba podpisuje sie pod kazdym topikiem o podziekowaniach dla rodzicow,skutkiem czego,wyciaga nawet te stare topiki i zasmieca byle tylko sie zareklamowac!!!!!!