Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atria

YASMIN

Polecane posty

Gość agnieszka747
Może ktoś ma możliwość odsprzedać yasmin??bardzo mi zależy na tym a niestety nie mogę wyrwać się z pracy do lekarza, a prywatny kosztuje kuuuupe pieniędzy, pozdrawiam

Gość ivonkaG
Hej Mam 33 lata i brałam różne tabletki antykoncepcyjne.Polecam yasmin!Nie zatrzymuje wody w organizmie i nie ma się wrażenia głodu.Jedyny mankament tego yasminu to taki,iż po stosowaniu przez pół roku wyskoczyły mi przebarwienia ponieważ chodziłam na solarium.Żeby sobie polepszyć zmieniłam na jeszcze nowszej generacji i brałam przez 2 miesiące yasminelle,niestety przytyłam po nich z 5 kilo i wracam do YASMINU.Wiem ze po nim nie przytyje ponieważ nie mam wrażenia ciągłego głodu po nim.Kosztuje 37 zł i jest naprawdę super.Jedyne co po nim się powiększa to biust.Polecam jeszcze raz.ivonkaG

Gość nieweim co robic
dziewczyny pomozcie!!! od 2 lat biore yasmin ale dopiero dzisiaj dowiedzialam sie ze biore za szybko pierwsza tabletke z nowego opakowania po przerwie robilam tak ze oststnia tabletke bralam np. w piatek i nowa tez bralam piatek potygodniu... i co teraz czy to wplynelo na moja plodnosc i inne takiego typu rzeczy prosze napiszcie jak ktos cos wie

Gość doswiadcona
nie rozumiem skad takie krytyczne podejscie do tych tabletek. wlasnie skonczylam 3 opakowanie yasminu i czuje sie swietnie. libido mi nie spadlo ale wrecz przeciwnie wzroslo i do tego zero skutkow ubocznych. poprzednio bralam yasminelle i czulam sie okropnie, mialam spuchniete piersi, ciagle plamienia. uwazam ze dobor tabletek to sprawa indywidualna. jesli obecnie przyjmowane nie pasuja to trzeba zmienic na inne... i tak do skutku. jezeli nadmiernie wystepuja skutki uboczne to widocznie ta metoda antykoncepcji nie jest odpowiednia dla danej kobiety. zyjemy w XXI wieku jest wiele innych rownie skutecznych metod.

Gość goodthings
yasmin jest switny biore go rok i wszystko jest w porzadku ale mam pytanie do was bo wczoraj troche pobalowałam i wymiotowałam 7 godzin po wzieciu tabletki, myslicie ze sie wchlonela i jest wszystko ok?

Zaczelam brac Yasminelle . Plamiłam przez 17 dni i na dodatek w tym dniu własnie dostalam miesiaczke. Lekarz kazał mi przerwac yasminelle. Chcialabym przejsc na yasmin, ale tyle tutaj negatywnych opinii. czy są pozytywne opinie o Yasminie?

ja biorę Yasmin od roku i myślę,że jest to to bardzo dobry lek. Problemów z dusznościami nie mam,ale czytałam o tym i rozmawiałam z moją lekarką. Powiedziała,że przy częstych badaniach i kontroli lekarskiej nie należy się tego obawiać. Poza tym dotyczy to tylko wąskiej grupy kobiet, o wcześniejszych lub niewykrytych dolegliwościach na tym podłożu.

goodthings - jeżeli jest to 7 godzin po zazyciu tabletki to wszystko jest ok :) Problem jest do 4rech godzin po zażyciu.

Gość doolly
vcmv

Gość doolly
Biorę Yasmin od 6 miesięcy i czuję się ok. schudłam ok 3 kg. Jedyną wadą bylo to, że bolały mnie piersi i to dosyć często, nie bylo to spowodowane ich wzrostem, bo rozmiar się nie zmienil. Poza tym nie mialam żadnych inny dolegliwości, ani migreny, ani mdłości. Za to dolegliwości związane z okresem (silny bół) minęły.

Gość doolly
Biorę Yasmin od 6 miesięcy i czuję się ok. schudłam ok 3 kg. Jedyną wadą bylo to, że bolały mnie piersi i to dosyć często, nie bylo to spowodowane ich wzrostem, bo rozmiar się nie zmienil. Poza tym nie mialam żadnych inny dolegliwości, ani migreny, ani mdłości. Za to dolegliwości związane z okresem (silny bół) minęły.

Gość Justina_87
Hej. Mam pytanie do Was dziewczyny.Skończyłam wczoraj pierwsze opakowanie YASMIN, każdą tabletkę brałam o godzinie 21,czy przy nowym opakowaniu za 7 dni mogę zmienić godzine przyjmowania czyli zamiast 21 na np 20???

Gość oluss89
mam do sprzedania recepty trzy z trzema opakowaniami Yasmin. chetne zglaszac sie na e-mail olus_s89@o2.pl lub gg 5202612

Gość zero libido
Nie polecam mam wykupione az 2 opakowania jeszcze ale jak sie skoncza to zmienie na hormonet bralam wczesniej i mialam normalnie po nich ochote na sex i dostawalam orgazmu nie to co teraz....

Gość zuzuz
dla mnie ekstra, biore prawie rok i jestem zadowolona. leciutko moze spadlo mi libido ale minimalnie, i odrobine urosly mi piersi co akurat mnie cieszy:) nie tyje, nie zre, nie mam plamien i innych

Słuchajcie dziewczyny, a ile trwał u was okres po pierwszej tab. z pierwszego opakowania??? Dziś mam 3 dzień i modlę się, żeby się do wieczora skończył, bo przyjeżdża mój facet, będzie do jutra :/ i chciałabym z nim się kochać... Please, napiszcie

Gość sabi1616
SPZREDAM YASMIN TANIO,25ZL LACZNIE Z WYSYLKA, ZAINTERESOWANI PISAC NA GG 9686119 ALBO EMAIL AGAKOPEC16@YAHOO.CO.UK

Gość mysza84
Dziewczyny, mam pytanie,czy moge zaczac brac Yasmin 4-5 dnia okresu? Wtedy musialabym zabezpieczac sie dodatkowo 7 dni,ale badziej chodzi mi o cele lecznicze. Tak gdzies slyszalam,chcialabym sie upewnic,a nie chce nekac w weekend lekarki. z gory dzieki wielkie za odp.

Gość kupię Yasmin
Dziewczyny jeśli ktoraś z Was ma zbędne opakowanie pigułek Yasmin chętnie odkupię. Moja Pani gin jest na dłuższym urlopie a musze je brać z uwagi na rozregulowany poziom hormonów. gg 1743245

Gość *malutka***
Witam kobietki! Faktem jest że Yasmin jest świetny... antykoncepcja gwarantowana! Ale najgorsze jest to że libido przy nich sięga 0 a nawet -1:( Prawdą jest też że się po nich nie tyje,ale nie napisali że ciężko przy nich schudnąć:( Pozdrawiam!!!

Gość Swisska
Kupie bardzo pilnie Yasmin ale od osob ktore wysla tylko i wylacznie za pobraniem, ze wzgledu na oszustwo ktore mnie ostatnio spotkalo i po wlpacie nie otrzymalam tabletek :((( Kontakt GG 9209244

Gość gosiek4
cześć dziewczyny! chciałam się dowiedzieć, czy normalnie korzystałyście z solarium będąc na yasminie? bo przy niektórych nie można chodzić.

Gość xfuckthesystemx
Kupię opakowanie Yasmin. PILNE! GG 6109899 MAIL msewelina@gmail.com

Gość karolineeeeeeeeeeeeeee
gosiek4, jeśli chodzi o solarium- ja chodzę biorąc Yasmin i nic się nie dzieje. Nie ma zmian skórnych, ani innych dolegliwości ;)

*malutka*** ma racje....libido równe zeru....-poza tym ok. I właśnie zastanawiam się nad ich zmianą z tego konkretnego powodu.

Gość poiuytre00
Witam! Mam do sprzedania 2 opakowania pigułek antykoncepcyjnych Yasmin. W razie pytań zapraszam na maila poiuytre00@wp.pl pzdr em