Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atria

YASMIN

Polecane posty

Gość batka86
Sprzedam Yasmin!!! Posiadam kilka listków! Osoby zainteresowane proszę o kontakt!Pozdrawiam!

Gość mała1234
Pilnie odkupie tabletki YASMIN 2-3 opakowania za rozsądna cenę wysyłka za pobraniem=)kontakt mailowy

Przeszłam na Yasminelle, więc chętnie pozbędę się 1 opakowania Yasmin, długa data ważności. Możliwość odbioru os. w Wawie. Nr gg 3142516.

Gość Maja__24
Kupie pilnie 6 opakowan Yasmin. Kontakt: majeczka222@onet.pl

Mam do sprzedania 2 opakowania Yasmin (21 tabletek w jednym opakowaniu). Termin ważności listopad 2013. Cena: 34zł za opakowanie. Kontakt: winoole@interia.pl

Gość SylwiaNotts
WItam, mam do sprzedania 7 blistrow Yasmin z Anglii (to samo, tylko angielskie dni), data waznosci do marca 2014. Cena za wszystkie 200 zl. Odbior osobisty w Plocku albo Warszawie (pomiedzy 11 a 14stycznia) albo Lodzi (11 stycznia). Zainteresowane osoby prosza pisac na sylwiad@hotmail.co.uk

Gość m1767
kupie YASMIN tabletki, kontakt m1769@o2.pl

Gość enigma868
Kupię Yasmin ! kontakt :emiliagburek1@wp.pl lub 609891614

Gość Aniula:-)
Witam Sprzedam tabletki Yasmin mam 7 listków . Cena 40zł za listek ania321321@wp.pl

Gość MACMA66@INTERIA.PL
pilnie potrzebuje yasmin, za pobraniem kontakt macma66@interia.pl

Gość MACMAC66@INTERIA.PL
podaje porawiony adres macmac66@interia.pl

Gość Martika82
Cześć, Zostały mi nie wykorzystane recepty na Yasmin. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt. Mój mail: martika82@o2.pl

Witam Sprzedam 3 listki pigułek YASMIN - termin ważności lipiec 2014r. cena: 1 listek / 40 zł za sztukę Oczywiście tabletki są oryginalne, kupione w aptece, sprzedaje bo odstawiłam tabletki. kontakt alo123@onet.pl

Gość Pierdząca nic nie robiąca
Chyba Was pogięło z tą ceną. W aptece są tańsze, także bez łaski. A receptę można dostać od ręki u każdego lekarza rodzinnego. :)

Sprzedam dwa opakowania Yasmin termin ważności listopad 2013r. cena 25,- za szt. Nr GG 9108122

Gość Majaaaaaaaaaa1234
Pilnie kupie 6 opakowan Yasmin. majeczka222@onet.pl

Gość Marta Koszczyk
Hej, Sprzedam kilka opakowań Yasmin. Lek oczywiście oryginalny (zakupiony w aptece), w oryginalnym nieotwieranym opakowaniu. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: marta.koszczyk@gmail.com Pozdrawiam

Witam, pilnie kupię yasmin 2-3 op., za pobraniem, jak ktoś ma proszę pisać asia_niki@buziaczek.pl

Gość papiruska
hej, kupie yasmin! Mail: papiruska@op.pl

Gość yshhs
Witam Pilnie kupie yasmin 1 lub nawet 5 opakowań. Interesuje mnie tylko odbiór w Warszawie i to jeszcze w tym tygodniu pozdrawiam andzinkalog@10g.pl

Gość katerina_kasia
sprzedam opakowanie YASMIN nowe data waznosci 9/2013 elle_8719@wp.pl wysylka lub odbior w warszawie

Gość csasa
Kupie Yasmin, do 6 opakowan. cloudebly@gmail.com

Gość kakak
Pilnie odkupie yasmin kakak@op.pl

Gość agam0
Biorę tabletki 5 lat. Zaczęłam nowe opakowania i nie wzięłam jednej tabletki w środku pierwszego tygodnia ale nie zorientowałam się i brałam w każdy następny dzień kolejne tabletki. Co dalej robić? cytuj

Gość gość
Sprzedam 2 opakowania YASMIN. Termin ważności 06.2016. Możliwy odbiór osobisty w Warszawie lub Siedlcach. Cena 30zł opakowanie. Zainteresowane osoby proszę pisać na aniae.w@gmail.com

Gość anka

Ja tylko sikałam po yasmin. Moje Yasmin nie da sie jesc.Lub to byly placeba, lub leki po ktorych tylko do sikania. W nocy wstalam 3 razy, dalam sobie spokoj. Te yasmin, po ktorych tak sie sika to sa chyba same noseba. Posluzylam sie yasmin do wyplukania cholesterolu z organizmu. Pilam po yasmin, pilam i pilam. W Polsce jest system 8 na 12, tzn. zalecono jesc 2-3 miesiace, potem przerwa lub przejsc na microgynon. Nie wolno jesc Yasmin w systemie ciaglym.