Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zochna

Kiedy przygotowac kacik dla noworodka?

Polecane posty

Gość Zochna

Jestem w 34 tygodniu,wszystko mam juz kupione i uprane.Lozeczko tez czeka w kartonach.Kiedy Wy przygotowalyscie pokoj?Moj maz chce to juz zaczac teraz(nie moze doczekac sie malucha).

Skoro Cie tak to niepokoi, moim zdaniem, poki co, zeby byc gotowa, po prostu popierz i porasuj wszystkie ciuszki, posciel, rozek, pieluszki tetrowe i reczniki dla Malenstwa. Jesli szykujecie odrebny pokoik, przeciez tez juz mozna go przygotowac... chyba, ze boisz sie przesadow ;) Takie rzeczy, jak skrecanie lozeczka, ubranie poscieli, powieszenie nowych firanek itd. Twoj maz zdazy zrobic, gdy Ty bedziesz jeszcze w szpitalu, ale jesli on juz teraz nie moze sie doczekc, czemu mu zabraniac? ;) Ps. Mozesz juz tez spakowac swoja torbe do szpitala i ubranka Maluszka na wyjscie do domu :)

Gość ojejkujejku
ale 34 tydzien tj 8 i pół miesięcy. Poród tuż tuż. to chyba najwyższa pora na poczynienie ostatnich przygotowań. Później będzie zamieszanie. Po co więc czekać?

Gość ren1975
Jeśli nie wierzysz w żadne zabobony, to czas najwyższy. Ja zwlekałam z meblami, a później był problem, bo urodziłam 3 tygodnie przed terminem. Dobrze chociaż, że zdążyłam kupić całą resztę włącznie z wózkiem, bo pierwsze tygodnie z maluchem są naprawdę absorbujace

Ja miałam gotowe wszystko dwa miesiące wcześniej. Też nie mogłam się doczekać:) Potem zajęłam się dekorowaniem pokoju. Kupiłam literki i ułożyłam imię mojego synka. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco.