Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hilda

castagnus na wysoką prolaktynę

Polecane posty

Gość hilda

cześć dziewczyny,słyszałamże tabletki Castagnus pomagają obniżyć wysoką prolaktynę.Czy to prawda? Pomógł którejś z Was uregulować cykl?

Miałam plamienia w środku cyklu i przed okresem. Brałam C. trzy miesiące i ...zniknęły plamienia te w okresie owulacji, te przed okresem pozostały. A do tego chyba zrobiła mi się torbiel.... Także nie wiem, czy pomaga.... Aktualnie staramy się o dziecko od dwóch miesięcy (z e zbut rzadkimi próbami hihi), ale od grudnia bioerzemy się ostro do roboty i zobaczymy, czy tabletki pomogły;-)

Gość monaalisa
kicia29 mozesz mi powiedziec co bylo przyczyna Twoich krwawien miedzy okresami? bo tak sie sklada ze tez tak mam od 2 miesiecy i nie wiem od czego to... ide do lekarza dopiero za 2 tyg

Gość yukkkkkka
ja brałam castagnus na pms. i właśnie po nim zaczęłam plamić... Mimo, że mam 30lat nie wiedziałam co to jest plamienie. A ostatnio miesiącz ka trwała 7 dni a następne 7 dni miałam plamienia.....

Gość monaalisa
ja ostatnio zaczelam brac Agufem- ma podobny sklad co castagnus ale kupilam ten, wiec moze od tych tabletek mam tek krwawienia? nie mam pojecia...chyba przestane je brac

Gość krycha231
ja tez to bralam ale nic mi nie bylo nawet powiem ze dobrze sie czulam bo mialam mniej bolesny okres