Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kami 85

co po wymrażaniu?

Polecane posty

Gość kami 85

dwa tygodnie temu bylam na wymrażaniu, no i pomijam temat, że lała się ze mnie woda i bolało nieziemsko. Wczoraj miałam iśc do kontroli, ale mój gin niestety nie przyjmował,no i na razie nie będzie, ja też nie moge latać do przychodni codziennie, bo w pracy trochę krzywo na to patrzą. problem w tym, że ta woba nadal wycieka, choć nie już w takich koszmarnych ilościach, co robi gin na tej wizycie? czy może to jakoś zatrzymać?

Gość kami 85
ach i czy lekarz zapisuje jakieś tabletki czy globulki po wymrażaniu?

Gość Niedobragienia
co Ty gadasz? co Cie tak bolalo? moze Ci lekarz ni e ten zabieg zrobil! czyba jestes przewrazliwiona..

Oj przepraszam bardzo! Ja miałam zabieg wypalania i tez mnie bolało. I tak osłabiło, że zemdlałam po zejściu z fotela. Organizm różnie reaguje:)

Gość kami 85
też się zdziwiłam, bo miało nie boleć, dobrze, że był ze mną mój chłopak, bo nie wiem co bym sama zrobiła.myślalam, że się wścieknę!

Gość kati23
Mnie bolało po zabiegu kilka godzin, ale ze 2 dni czułam takie "ściąganie" tam na dole. A co do tej wody to ze mnie ciekło jakieś 2 tyg, a potem stopniowo mniej aż przestało. Ja miałam stawić się na wizytę za 2 miesiące więc nie martw się, że aktualnie nie możesz się tam wybrać. Tylko nie przesadź z tym odkładaniem wizyty.