Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosia24

jakis super krem pod oczy 25 lat obrzeki,.Pomozcie

Polecane posty

czesc. Mam 25 lat wstajac rano mam takie podkrazone oczy wyglada to strasznie.Szukam jakiegos super kremu ktory by naprawde dbal o skore moich oczu. cena nie gra w tej kwestii roli.Prosze poradzcie.

Z własnych doświadczeń moge Ci polecić: - seeing is believing z Oriflame - krem pod oczy z Sephory (ta ich oryginalna marka) - Iwostin- żel pod oczy (chociaż na zime to żel to chyba nie najlepszy pomysł - Yves Rocher vegetal 100%(taki zielony) - Soraya- seria dotleniająca Poszukaj w recenzjach DT, na pewno coś dla siebie znajdziesz.

Gość jnk
sztyft vichy - ok 70zl

Gość nie krem
tylko do lekarza

Gość Cosmetics shop
ja polecam erisa forte25+ krem-żel dotleniający pod oczy i na powieki pamiętaj jednak że żaden krem nie da ci efektów w 2 dni, trzeba systematyczności i trochę czasu

Gość k o s
warto zrobić badania, najpierw okulista - może masz zapalenie spojówek, potem internista- moze badanie krwi.. A w międzyczasie każdy nawilżajacy krem przechowywany w lodówce - super robi rano na zapuchnięte oczka. polecam Hydrain firmy Dermedic - mój faworyt

Gość miodzik
Skoro jesteś jeszcze młoda i nie masz problemów ze zmarszczkami to polecam SORAYA Złocista Pielęgnacja - Krem pod oczy rozświetlająco-łagodzący z drobinkami złota: http://www.ceneo.pl/107595#productLevel Ja również mam 24 lata i dla mnie jest super...niweluje cienie pod oczami i poranna opuchliznę.

Gość thermal s vichy
jest rewelacyjny i ma takie sliczne drobinki rozswietlajace, ale niestety drogi --> cos ok 75zł