Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneciaa

Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość aneciaa

dzieńdobry! pewnie często są tu takie tematy ale jakoś nie mogłam sama znaleść czegoś konkretnego:( chciałabym wiedzieć jak wygląda śluz kobiety po zapłodnieniu. ja dziś powinnam dostać okres jednak jakieś 2 tygpodnie temu - no może troche krócej- miałam stosunek przerywany. i poprostu chciałam wiedzieć czy taki śluz jaki mam na dzień dzisiejszy "jest go bardzo mało,biały-ale nie taki jak mleko tylko bardziej przejrzystawy. czy jest szansa że to jest TO?:)

Mnie też ten temat interesuje i też nie znalazłam nic konkretnego. Różne kobiety różnie mają. Jedne piszą, że jest biały jak mleko i gęsty, a inne że jest taki jak w czasie owulacji, czyli przeźroczysty i rościągliwy. W każdym bądź razie zawsze pisały, że jest go dość dużo. Pewnie za bardzo Ci nie pomogłam, ale tylko tyle udało mi się wyczytać.

Gość miska2000
nie przejmujcie sie sluzem tylko zrobcie sobie tes dla pewnosci ja rowno miesiac temu przezywalam to samo i wkrecalam sobie ze jestem w ciazy cale zycie mialam przed oczami ale dobrze sie skonczylo tez mialam sluz inny niz zawsze gesty i bialy nawet powiem bardzo gesty i bylam po stosunku przerywanym jak w morde w dniu owulacji wiec nie stresujcie sie na zapas tylko sprawdzcie ciezko bylo odczekac te 2 min na wynik testu balam sie okropnie ale mialam mila niespodzianke a myslalam ze na 100% jestem w ciazy wiec glowa do gory:-) i marsz po testy

Gość aneciaa
??