Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna anna

Jakich wałkow / papilotow uzywac, zeby zrobic falowane wlosy?

Polecane posty

Gość panna anna
Bardzo wam dziekuje za rady, sa naprawde pomocne :) :o

Ta żaba, to nawet włosów nie ma, moze pomarzyć o jakichkolwiek włosach, nie mówiąc, rzecz jasna, o papilotach :D

Gość panna anna
O matko! Ja nie pytalam o osobiste wynurzenia na temat panny Olsen, tylko o rade co do wlosow :o eeeech...

Gość panno anno
wklej linka dobrze to moze ktos pomoze:)

nie panna olsen, tylko zdjecie sie nie wyswietla :D

Teraz, to co innego ! ;) Duże wałki sprawią, że będziesz miała taką fryzurę, ale uzyj jeszcze pianki przed zawinięciem na nie🖐️ A już myślałam, że to naprawdę cos niezwykłego :D

Gość panna anna
Ok, duze walki. Moge sie w nich polozyc spac? ;) A jesli chcialabym uzyc papilotow, to tez grubych?

Gość panna anna
Ok, dzieki :) Ja mam lekko falowane wlosy, ale jakos tak nieregularnie ;) Chcialabym podkreslic to, ze sie faluja. A czemu niezdrowo jest spac w walkach?

Gość madzia20
a wałki zakładac normalnie zeby uzyskac taki efekt bo one sa skrecone tak w spiralke

Gość panna anna
Aha :P

Gość madzia20
a czy ta fryzurka wyjdzie jak mam włosy do pasa

Ja robię podobne, wychodzą tylko że każda fryzura na moich włosach niezbyt długo się utrzymuje-- naturalnie mam proste prościutkie włosy. Proponuję na grube papiloty (ale te najgrubsze (takie chyba po 4 pakowane w jedno opakowanie) i nakrecac je tak do ucha a nawet i nie tak daleko. Pownno wyjśc ślicznie :) POzdrawiam

aha i najlepiej na wilgotne włosy lub na noc (wtedy cały nastepny dzień powinny sie trzymac ) a jak już w dzień robisz to wczesz grzebieniem trochę pianki w włosy i nastepnie nakrecaj na papiloty ;)

Gość madzia20
a jak ide jutro na imprezke i wychodze o 20 to o której zaczac robic fryzurke i czy wystarczy jak jutro umyje głowe wczesze pianke i zakrece na wałki niestety nie mam bardzo grubych tylko takie srenie i jak długo wytrzymaja mi na imprezie tak mniej wiecej

Gość madzia20
moze mi ktos pomóc

No nie wiem jak te średnie wygladaja - ja miałam wcześniej niby nie te najmniejsze papiloty tylko te srednie (jakby drugie w grubości) to wychodziły raczej takie śmieszne baranki :) Ja mam takie 3,5 cm średnicy, jezeli masz włosy podatne na układanie i długo fryzury sie na Twoich włoskach trzymaja to myśle że jak załozysz papiloty tak ok 3 godzin przed bedzie ok :)-- oczywiscie na umyte i z wczesana pianka :)

Gość madzia20
a ile teraz wogole kosztuja wałki i ile bym musiała miec moze jutro wpadne do skelpu i kupie

Gość madzia20
a ile teraz wogole kosztuja wałki i ile bym musiała miec moze jutro wpadne do skelpu i kupie a czy lokówka tez uda sie uzyskac podobny efekt i czy moge wtedy zuyc pianki do włosów