Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krew05

Krew

Polecane posty

Gość Krew05

Szukam dobrego hematologa w Polsce . Moze ktos zna jakiegos lekarza ? Spadly mi leukocyty mam leukopenie prosze o rady.

Gość Krew05
Moniks Jestes kochana w grudniu wybieram sie do Warszawy napewno zrobie termin. Bylas moze u niego?

Bylam u Niego,starszy pan ale bardzo mily i z wielkim doswiadczeniem.Przeprowadza dokladnie wywiad i badanie.Mialam problem z zelazem i dlatego do niego poszlam.Podaje Ci telefon 226212349 226251590

Maj Stanisław, prof. dr hab. med. hematolog, internista 0 22 823 18 08 02-127 Warszawa, Bohdanowicza 9 pow.m. st. Warszawa, woj.mazowieckie smaj@ihit.waw.pl Przyjmuje tez tutaj.

Gość Krew05
Moniks Bylas u Profesora prywatnie ile kosztuje wizyta i jak dlugo trzeba czekac? Czy na NFZ tez przyjmuje? Pytam bo przypuszczam ze zleci mi dodatkowe badania czy za wszystko musze placic sama? Pozdrawiam.

Maj Stanisław Gabinet Hematologiczny Warszawa, ul. Bohdanowicza 9 m. 45, tel. (022) 8231808 I jeszcze tutaj go znalazlam.Ten telefon ostatni jest chyba bezposrednio do niego.Wszystkie adresy sa prywatne,za wizyte bierze sporo ,ok.100 zl ale tak sie cenia profesorowie.Mi kazal zrobic prywatnie kilka badan,dzieki Bogu wyszly dobrze.Powiedzial,ze jezeli cos by wyszlo nie tak to spotka sie ze mna w Instytucie Hematologii gdzie pracuje.Wtedy juz nie placilabym za badania.

Gość Krew05
To teraz tak powiedz prosze Moniks na ktory numer dzwonilas i ile trzeba szybciej sie do niego umawiac? Pojde Twoimi sladami bedzie mi juz latwiej.

Gość Krew05
Zabawne ale czytam tamte foum i zaraz mi sie przypomnialas. Buziaki.

Pierwsze dwa telefony sa na Warynskiego,powyzej jest tez link na ich strone,gdzie w zakladce ZAPISY mozna sie zapisac przez internet.Jezeli wiesz kiedy bedziesz w Warszawie zadzwon jak najszybciej i umow wizyte,z tymi kolejkami jest roznie.

Zabawne jest tamto forum? Te dziewczyny sie tam mecza, mi sie udalo wyjsc z tego swinstwa.

Gość Krew05
Moniks teraz to mnie rozlozylas na lopatki. Nie to Forum jest zabawne tylko To ze czytamy to "somo" Forum. Dzieki za odpowiedzi bede tam dzwonic.

Sorry, za szybko czytalam i tak odebralam Twoja wypowiedz.Ciesze sie,ze moglam Ci jakos pomoc.Pozdrawiam i zdrowka Ci zycze.

Gość Krew05
Ja wiem ze duzo pytan ale juz Ci jest latwiej gdy mieszkasz w Warszawie. Wiesz jeszcze moze jakim autobusem najlatwiej tam sie dostac z Centralnego DworcaPKP? To tylko na marginesie jesli nie wiesz jest okej bede pytac jak sie znajde na miejscu! Jeszcze raz dziekuje za wszystko.

O warszawskiej komunikacji autobusowej nie mam pojecia ale z Dworca Centralnego nie jest daleko na Warynskiego.Musisz przejsc na druga strone Alej Jerozolimskich i zapytac,ktory autobus jedzie Marszalkowska w strone Placu Konstytucji.To jest bardzo blisko od tego miejsca.

Gość Krew05
No to swietnie dam sobie rady. Duzo mi pomoglas. Jak bede w Warszawie zapraszam na kawe. Pozdrawiam.

Gość Krew05
Odrazu jak bede w Warszawie skocze tez do Laboratorium Bakter na ul. Targowa 63/4 Mam nadzieje ze sie wyrobie.

Dzieki, i lekarz i laboratorium sprawdzone. Dzieki za zaproszenie.Trzymaj sie,pozdrawiam i dobrej nocki zycze.Monika.

Gość Krew05
Dobranoc!Pa.

Gość Kaska2
Ja tez sie tam wybiore.