Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna ...m/

ILE DNI SKUTECZNYCH I BEZPIECZNYCH NA GLODOWCE BY SIE OCZYSCIC??

Polecane posty

Gość taka jedna ...m/

Chcialabym rozpoczac glodowke. boje sie jednak ,ze moge stracic okres[kiedys sie glodowkowalam i stracilam na 3 miesiace]. Jaki wiec taki realny termin by nie jesc NIC???? tydzien-dwa?albo tylko 4 dni np? chodzi mi o oczyszczenie=- nie o opdchudzanie. Mam 24 lata .

Gość taka jedna ...m/

Gość wpisz w wyszukiwarkę
głodówka i znajdziesz tu bardzo obszerny topik na ten temat .W nim są wszystkie odpowiedzi na twoje pytania.Nie chce ci się chyba niczego poszukać.Lenistwo?

Gość 3 dni minimum

Wejdż sobie na stronę o głodówce naprawdę wszystko opisane jest super. WWW.GLODOWKA.PL pOWODZENIA!!!

Gość taka jedna ...m/
no ja bylam dziewczynki na tych stronach- i z tego co wiem ze minimum to 3 dni,ale wczesniej trzeba zywic sie owocami przez tydzien a po tych dniach takze warzyuwa i owoce... ale mialam raczej tu na mysli wasze wlasne dni glodowki...ile ich bylo i czy by,ly skuteczne?jak sie po nich czulyscie?

No więc ja mam narazie skromne doświadczenia z głodówką - 1dzień. Wcześniej oczywiście [porządnie się przeczyściłam. To mi dało dobre samopoczucie przez 3-4 dni i niestety potem wszystkie dolegliwości wróciły. Planuję więc dłuższą głodówkę, ale myślę tez, że każda głodówka ma sens!

Gość wlasne opinie dziewczyn
znajdziesz na topiku o glodowkach .Powodzenia.

Gość dla mnie skuteczne byly 4
dni...wiadomo-ze potem nie wolno rzucac sie na jedzenie ,bo cala glodowkai jej oczyszczanie byloby na darmo.