Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslaca

UWAGA NA TABLETKI MEIZITANG I LIDA DAI DA HUA!!!!!

Polecane posty

Gość Paulinka2903
rudaaga jeśli aż tak źle się czujesz to może odstaw M. skutki uboczne powinny minąć za jakieś 2-3 dni ale to już twoja decyzja :) kupowałam M czerwony od tego samego sprzedawcy więc nikt tu nikogo nie reklamuje! Najpierw pada mnóstwo pytań a potem sa oskarżenia.... Dziewczyny waga - 6,5 kg :) teraz chyba spróbuje lidy :)

Gość rudaaga
Do Paulinka2903 Też tak myślę, na razie nie brałam jeszcze i zastanawiam sie czy nie brać co 2 dzień , przynajmniej na początku, a kiedyś brałaś zielony m ? Czy zaczynałaś od czerwonego? Ja czerwony tez brałam od tej samej osoby na początku roku i czułam działanie ale skutków ubocznych az takich nie miałam, a ponoc tamten mocniejszy. Może składnik który ma nie bardzo mi odpowiada. No coż, ponieważ dziś niedziela , nigdzie się na dłużej nie wybieram może zaryzykuję a jeśli będzie źle to od jutra co 2 dzień brać? A co do reklamy zgadzam się z Twoją wypowiedzią , skoro ktoś pyta to się odpowiada.

Gość Paulinka2903
Tak ja zaczynałam od czerwonego i też się dziwie że masz takie skutki uboczne po zielonym, skoro po czerwonym czułaś się dobrze. Tak mysle, że to dobry pomysł żeby spróbować brać co 2 dzień, jeśli nadal będziesz się źle czuła przyjmując codziennie. Ja się zastanawiam nad tym zielonym albo nad lida i nie wiem co wybrać :/

Gość rudaaga
Ja w tej kwestii nie pomogę:) przed chwilką wzięłam 2 tabl. zobaczymy jak będe się czuła do wieczora. Duzo masz jeszcze do zrzucenia? Ile w sumie masz zamiar od samego początku zgupić?

Gość Paulinka2903
Chciałabym ważyć 60-62 kg więc przede mną jeszcze sporo pracy :( na dzień dzisiejszy moja waga to 77,5 kg :( mam nadzieję że się uda :) A jak to wygląda u Ciebie? :)

No u mnie to całkiem sporo do zrzucenia , około 10 kg- to naj mniej ile bym chciała. Ale mam nadzieję iż może być i więcej . Na pewno będe się cieszyć z każdego minusowego kg:)

Gość joarum
rudaaga wystarczy na twoim wpisie nacisnąć prawym przyciskiem myszy wybrać -pokaż źródło strony i wychodzi szydło z wora . Czytania ze zrozumieniem uczy się dzieci w I klasie podstawowej.

Gość joarum
jedną z aktywnie piszących jest Alicja Gawor INTERNET NIE JEST ANONIMOWY wszystko idzie wyczytać trzeba tylko czytać.

Gość Paulinka2903
Joarum nie wiem po co drążysz temat... najpierw wszyscy pytają a potem mają pretensje, to po co w ogóle się tu udzielać. Ja zamawiałam M z tego samego źródła co rudaaga i jestem zadowolona. Zresztą co to kogo obchodzi czy ktoś się reklamuje, jeśli jest uczciwy niech to robi, przecież sama takich ludzi szukasz. Brak słów

Gość joarum
Paulinka2905 zgadza się szukam prawdziwego sprzedawcy ale co sądzić o taki który raz się reklamuje jako sprzedawca 2 posty później udaje osobę która u niej kupiła i jest zadowolona bo chudnie. Niech się reklamuje że sprzedaje udając klientkę chce zwiększyć sobie sprzedaż ale jak dla mnie to nie fer udawać tym bardziej że łatwo to sprawdzić jednym ruchem myszy i traci zaufanie na wizaż.pl też była taka "uczciwa" wysyłała bóg wie co bo bez opakowań i źle się to skończyło dla obu stron i tych co się pochorowali i tej co sprzedawała. JA się też nacięłam jelitówka to pryszcz to była MEEEEGA jelitówka 10 dniowa skończyłam w szpitalu - fakt schudłam po tej szarży.

Gość joarum
uważaj co piszesz i do kogo dziecinko

Gość Paulinka2903
Ale przeciez decydując się na takie tabletki ( niedostepne na normalnym rynku) masz świadomość że to nie jest normalne. Jak sama składałam zamówienie tez sie bałam ale no co sama chce podjąć takie ryzyko decyując się na zakup i takie niestety sa realia. Nigdy nie masz gwarancji że wszystko będzie tak jak byc powinno. Ale informacje o produkcie mogę Ci potwierdzić bo z moim M czerwonym bylo wszystko w porządku :) a jestem radcą prawnym więc w takich kwestiach nie zdarza mi się kłamać :)

bujaj , straszyć to ty możesz , siebie przed lustrem twoja wiedza na ten temat jest żadna handlującą to jesteś ty i boisz sie konkurencji,

Paulinka2903 To jest dobre, zaczęłam swoją reklame sprzedaży tabl. od tego że źle wpływają na samopoczucie, że głowa boli, ciśnienie wielki itp. Który sprzedający tak zamieszcza post!!! kto tak pisze!!!! to ma być reklama tabl. które chce się sprzedać? Pomyślcie trochę, gdzie tu logika Konkurencji żal dupe ściska Koniec, nie po to tu napisałam , żeby z jakimś chamstwem w potyczki słowne wchodzić

JOARUM cytat ale co sądzić o taki który raz się reklamuje jako sprzedawca 2 posty później udaje osobę która u niej kupiła i jest zadowolona bo chudnie. możesz mi napisać gdzie ja napisałam , że biore tabl. i chudne? skoro ja dopiero dziś wzięłam 2 tabl? Gdzie jest napisane , że ja chudne, po 1.5 dnia? chudne?

Gość joarum
BORK musisz schudnąć 17 kilo by ważyć tyle co ja więc ty musisz zainwestować w lustro ponadto na forum wymagane jest odrobinę kultury co u ciebie ... . Nie zachwalam żadnego specyfiku bo żadnego nie sprzedaję jeszcze nic nie kupiłam od osób tu się reklamujących wiec też ich nie wychwalam i trzeba być naprawdę bezmózgim yeti by taki wniosek wyciągnąć dziecinko mój numer IP kompa ma tylko 1 nik co świadczy że nie podszywam się pod inne niki.

Gość Paulinka2903
Joarum Nie wiem o co się kłócić skoro nawet nie jesteś zainteresowana zakupem to co w ogóle tutaj robisz? Bez sensu sie kłócicie każy jest dorosły i sam decyduje jak dysponować pieniędzmi. Nie chce wchodzić w ta waszą wymianę oskarżeń :) powiedziałam tylko że też dokonałam zakupu u tego sprzedawcy i tyle. Teraz zamówie u niego lidę albo m zielony io zobaczymy będę informować o wnioskach

Gość joarum
Paulinka2903 napisałam że jeszcze nie kupiłam jak byś czytała wcześniejsze moje posty z zapytaniami o sprawdzonego sprzedawcę to byś wiedziała że chcę kupić ale nie jakąś cegłę po której wyląduję w szpitalu - wiesz jak mi było wstyd kiedy musiałam lekarzom powiedzieć co pożarłam że tak wymiotuję ze wstydu mało się pod ziemię nie zapadłam jak mi strzelili kazanie dlatego śledzę od deski do deski wszystkich piszących a młoda sama zaczęła.Jak już wcześniej pisałam wyjdzie szydło z wora alicja sama napisała że cofnęła zamówioną partię lidy-cegły więc lida -podróba o mezintang wy zaczęłyście pisać jak lida okazała się lipą. Powtórzę wystarczy śledzić temat od początku.

zastanawiające jest to że 98% nicków jest nie zarejestrowanych , co chwile każdy może sobie utworzyć nowy nick. A atmosfera jest niesamowita. Po co sprzedający ma się podszywać pod kogoś innego , osoby kupujące wystawiają opinie i poczta pantoflowa działa , a nie taka fuszerka. Jest kilka nicków sprzedających którzy legalnie się ogłaszają pod tym samym nickiem co mail i to jest ok. Pozdrawiam wszystkie odchudzające , życze wytrwałości i upragnionej wagi. Forum nieprzyjazne aż nawet się nie chce czytać tych bzdur.

Gość joarum
Bork legalne niki sprzedających są tylko 2 resztę 98% trzeba po numerze IP dopasować do tych 2 ników

Gość jasionko
joarum co moje oczodoły widzą.

a więc droga koleżanko ruda,rudaga czy jakoś tak wiedziałam te wpisy z tych 3 stron wcześniej. tak się składa , ze z tych stron również miałam tabletki i gdybym nie miała jakichkolwiek wątpliwości to bym nie prosiła o pomoc .wydaje się to chyba logiczne?!

w takim razie dopasuj moje nicki do wszystkich reklam , w których rzekomo się ogłaszam, skopiuj - nie pisz bzdur, tylko skopiuj IP i nicki odpowiadające tym wszystkim reklamom, zobaczymy czy będa sie pokrywać nicki z IP dawaj , zobaczymy twoją logikę czytania ze zrozumieniem i znajomość informatyki. Tylko radze uważać co robisz, bo przekonamy się kto informatykę i znajomość komputera ma w jednym palcu. Więc lepiej się zastanów !!!! joarum- czekam !!!! Konkurencja nie wytrzymije napięcia, chyba weszłam między sroki i wrony, które chcą zadziobać mnie, ponieważ napisałam dane sprzedającego od którego kupiłam A komuś to nie na ręke.

010101 nastepna logiczna i mądra tobie tez uświadomie , kto kim jest , tylko czy wam bedzie się to opłacać zobaczymy kto jakie ma IP

Gość ewa mewa
Ale jedzie konkurencją, ja pierdziele !!! Pozabijacie się żeby tylko sprzedać trochę trucizny, bo nie chodzi tu o sprzedaż jakiś lewych tab. tylko o to że ktoś chce poza wami sprzedawać . A przecież co niektóre mają tu WYŁĄCZNOŚĆ NA HANDEL I WYKUPIONĄ STRONĘ debilki

Gość Gdzie kupujecie lide
A ja po tych falszywkach , ktore kupilam od martynki pomyslalam, ze wroce moze do white lion. Wiecie co to jest?- wlasciwie to samo co lida ze wzgledu na substancje czynna ,tylko inaczej sie nazywa i ma napisane jeszcze , ze jest zrobione z white tea.Jako, ze tez juz raz kupilam podrabiane (przez allegro) wpadlam na pomysl, ze moze maja gdzies jeszcze w sklepach zielarskich ze starych zapasow( dziewczyny pisaly , ze tam kupowaly) . Zadzwonilam do jakiegos, tlumacze , ze white lion, ze white tea i wiecie co !- pani mowi ze ma ! tylko sie w lipcu juz przeterminowaly! Co mi tam,co za ulga, co za radosc, lece jak na skrzydlach, w glowie juz pojawiaja mi sie wizje mojej przyszlej , boskiej figury , wpadam do sklepu, mowie, ze ja to ja- ta co dzwonila i wiecie co... PANI NAPRAWDE PODALA MI BIALA HERBATE!!!!! :(

Gość martynkax26@onet.pl
Tylko oryginalne preparaty tylko u mnie Lida, Meizitang Zielony, Meizitang Czerwony. Zapraszam na strone www.lida-inne.wizytowka.pl