Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytonica

Jaki cien lub kredka do brazowych oczu?

Polecane posty

Gość pytonica

Mam brazowe oczy i ciemne wlosy.Jakich kolorow uzywac do makijazu?

Gość neonowka
na codzień stosuję czarną kredkę i brązowo-beżowe cienie czasem zieleń głęboka lub zgniła i fiolet ale taki ciemny troche łamany grafitem. tusze zawsze czarne, brązowe wyglądają jak wypłowiałe, nie lubie brązowych tuszy

Gość pytonica
Ja tez uzywam tylko czarnego tuszu,rowniez brazowe cienie,ale wydaje mi sie,ze nie kazdy odcien jest dobry dla mnie.Zieleni nigdy nie stosowalam.Wydawalo mi sie,ze to nie dla mnie.

Gość poszukujaca2005
Gdzieś kiedyś czytałam ,że do takiej urody najlepiej pasują cienie w odcieniu śliwki.

Gość pytonica
Musze sprobowac.

Gość ojjj
ja czytałam że cienie zimne- szarości i odcienie niebieskiego i tusz ciemnoniebieski - granatowy bardzo ładnie podkreślają kolo brązowy oczu i najbardziej pasują...

Gość brazowe bezowe cienie
zielona kredka lub turkusowa i tusz czarny. jest ok ale musze sobie dokupic rózowe, zielone i niebieskie cienie. malowałam sie nimi i jest mi do wtwarzy a mam brązowe oczy i ciemne włosy

bron Boze błekity i turkuse! przeciez to nie pasuje do brązwoch oczu! Ja uzywam brąze, beże, zieleń ciemna, czarna kredkę.

Gość brazowe bezowe cienie
nei zgadzam sie, co prawda cieni używam rzadko ale małowałam sie niebieskimi i bylo super, ale był to stonowany kolor nie błękitny natomiast lubie mocny turkusowy kolor. i kredke kupiłam sobie turkusową, co prawda uzywam jej rzadko i zawsze ciuchy mam juz stonowane i jest naprawde super.polecam!

Gość pytonica
Nigdy nie uzywalam zieleni ani sliwki .Sama jestem ciekawa jak bede wygladac.Tylko musze sobie kupic .A moze Wy macie jakies wyprobowane firmy i odcienie ktore mozecie polecic.

Gość pytonica
A co myslicie o delikatnym rozu?

Gość lewitka
czarny i tylko taki

Gość gość
pytonica możesz spróbować różowego. Pracowałam kiedyś z taką koleżanką, która miała brązowe oczy i ciemne włosy i właśnie najczęściej używała cieni fioletowych, ale nie ciemnych tylko od jasnych do średnich i wyglądała fantastycznie. Dobrze wyglądała równiez w szarosciach. Innych kolorów cieni nie używała.