Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nokia3410

dobry ginekolog w katowicach

Polecane posty

Gość nokia3410

jesli mozecie podajcie tez ile pieniedzy bierze za wizyte

Gość nokia3410
znalazlam paru lekarzy, teraz tylko niewiem ktory z nich jest naprawde dobry dr Pośpiech dr Osiecki czy dr Świtała i niewiem ile biora za wizyte

Gość Roman Giertych jest
najlepsszy w tych sprawach

Gość wybierz się
do Sosnowca... Dr Dutkiewicz z Kliniki Śl. Akademii Medycznej w Tychach. Jest bardzo dobry bierze 80 zł.

Gość polecam dr.Świtałę

Gość nokia3410
a gdzie on przyjmuje i ile bierze pieniedzy za wizyte?

Polecam Bożenę Kulejewską (przyjmuje w szpitalu na Raciborskiej-tam jest poradnia K, ma umowę z NFZ-tem) I jeszcze Romuald Kamiński w przychodni na Załężu, koło przystanku tramwajowego, na którym wysiada się, żeby dojść do targu...(też mają umowę z NFZ)

Kalinka 23. Ja chodze do Osieckiego,ale chetnie bym zmieniła na kogoś innego.Długo się czeka do Pani doktor z Kasy Chorych??

A co do pytania założycielki to Oiecki przyjmuje na Dworcowej z Kasy Chorych.A prywatnie to chyba gdzieś w Chorzowie.

Do Kulejewskiej trochę ciężko się dostać, ale do Romualda, po prostu idziesz i wchodzisz zgodnie z kolejnościa;). Podaję nr tel, proponuję zadzwonić i przekonać się kiedy jest wolny temin;): Kulejewska: 251 27 36, 251 69 43 Kamiński: 254 55 79 Powodzenia;)

na stronce szpitala przeczytałam,że trzeba mieć jakieś skierowanie?

Nie;), żadnego...po prostu przychodzisz/dzwonisz, mówisz, że jesteś pierwszy raz i chciałabyś się zapisać na wizyte. Babka Cię zapisuje na jakiś termin, a tuż przed wizytą idziesz do niej normalnie z kartą czipową-i zakłada Ci się kartę;). Wiem, bo sama niedawno zaczęłam tam chodzić, więc od tego czasu na pewno nic się nie zmieniło;)

no to coz w pon mam wizyte u Osieckiego ale chyba na nastepna umowie sie na Raciborska.

Gość mały bączek
aaaa dr Kulejewska przyjmuje tez prywatnie? moge prosic o namiary. jestem w ciazy i chcialabym rodzic na raciborskiej...

Gość asiape
dr Kulejewska przyjmuje prywatnie w Katowicach przy ul. Korfantego 18. Za wizytę bierze 60 zł. Przyjmuje tylko we wtorki, ale nie pamiętam godzin. Chyba pomiędzy 17-18.

Gość dr krzysztof wilk
przyjmuje w katowicach prywatnie jest ok

Gość calinka101
czy doktor kulejewska w prywatnym gabinecie ma usg przezpochwowe? czy chodząc do niej do gabinetu badania robi w szpitalu czy trzeba płacić?