Hanka76 0 Napisano Listopad 25, 2005 Proszę o pomoc w znalezieniu dobrego ginekologa, który ma odpowiednie podejście do antykoncepcji. Bo jak na razie to spotykałam samych głupoli :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czajka 1 Napisano Listopad 25, 2005 Ja chodzę do dr Jeleniewskiej w przychodni na ul. Krynickiej. Jest naprawę sympatyczna i co ważne kompetentna. Nigdy nie miałam żadnych głupich sytuacji w gabinecie, wszystko można jej powiedzieć i o wszystko zapytać. Na prawdę polecam, a u wielu lekarzy we Wrocławiu już byłam szukając jakiegoś normalnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ONKA 0 Napisano Listopad 25, 2005 Rewelacyjna jest dr Roszyk na Glinianej. Bezpłatnie- wizyty refundowane z NFZ. Trzeba sie wczesnij umówić. tel.3367771 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hanka76 0 Napisano Listopad 25, 2005 A jak z antykoncepcją? Bo mam już dwójkę dzieciaczków i wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czajka 1 Napisano Listopad 25, 2005 U dr Jeleniewskiej nie ma żadnego problemu z tematem antykoncepcji i też ma refundację z NFZ. a telefon to 363-65-57, bezpośrednio do rejestracji do ginekologa. Tam przyjmuje kilku lekarzy i trzeba pytać o nią. Acha i jeszcze jedno, niedawno przychodnia zakupiła aparat do USG dopochwowego, też chyba ważne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hanka76 0 Napisano Listopad 25, 2005 Super, bardzo dziękuję. Na pewno skorzystam, bo ten do którego chodziłam ostatnio, wkurzył mnie nieziemsko. Namówił mnie na zastrzyk Depo provera i do dzisiaj (od kwietnia) nie mogę dojść do siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czajka 1 Napisano Listopad 25, 2005 I wcale się nie dziwię, ja też kiedyś pytałam lekarza o ten zastrzyk, bo to niby tak fajnie, raz na jakiś czas zastrzyk i nie trzeba pamiętać o tabletkach, ale szczerze mi odradził. Chodziło właśnie o skutki jakie może wywołać i jak może być trudno potem dojść do normalności w gospodarce hormonalnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hanka76 0 Napisano Listopad 25, 2005 Czajka - a Ty jakiej anty używasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czajka 1 Napisano Listopad 26, 2005 Microgynon 21, ale wiele wypróbowałam i często było coś nie tak, a te są tanie i pasują. Tylko libido poleciało na łeb, na szyję, ale co tam! Jak facet się postara to wszystko wraca do normy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach