Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hanka76

Ginekolog we Wrocławiu

Polecane posty

Proszę o pomoc w znalezieniu dobrego ginekologa, który ma odpowiednie podejście do antykoncepcji. Bo jak na razie to spotykałam samych głupoli :(

Ja chodzę do dr Jeleniewskiej w przychodni na ul. Krynickiej. Jest naprawę sympatyczna i co ważne kompetentna. Nigdy nie miałam żadnych głupich sytuacji w gabinecie, wszystko można jej powiedzieć i o wszystko zapytać. Na prawdę polecam, a u wielu lekarzy we Wrocławiu już byłam szukając jakiegoś normalnego.

Rewelacyjna jest dr Roszyk na Glinianej. Bezpłatnie- wizyty refundowane z NFZ. Trzeba sie wczesnij umówić. tel.3367771

U dr Jeleniewskiej nie ma żadnego problemu z tematem antykoncepcji i też ma refundację z NFZ. a telefon to 363-65-57, bezpośrednio do rejestracji do ginekologa. Tam przyjmuje kilku lekarzy i trzeba pytać o nią. Acha i jeszcze jedno, niedawno przychodnia zakupiła aparat do USG dopochwowego, też chyba ważne.

Super, bardzo dziękuję. Na pewno skorzystam, bo ten do którego chodziłam ostatnio, wkurzył mnie nieziemsko. Namówił mnie na zastrzyk Depo provera i do dzisiaj (od kwietnia) nie mogę dojść do siebie.

I wcale się nie dziwię, ja też kiedyś pytałam lekarza o ten zastrzyk, bo to niby tak fajnie, raz na jakiś czas zastrzyk i nie trzeba pamiętać o tabletkach, ale szczerze mi odradził. Chodziło właśnie o skutki jakie może wywołać i jak może być trudno potem dojść do normalności w gospodarce hormonalnej.

Microgynon 21, ale wiele wypróbowałam i często było coś nie tak, a te są tanie i pasują. Tylko libido poleciało na łeb, na szyję, ale co tam! Jak facet się postara to wszystko wraca do normy.