Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matyldaa

Czy tak się kończy miłość?

Polecane posty

Gość matyldaa

Czy to są objawy końca uczucia? - denerwuje mnie jego poczucie humoru, dowcipy wcale nie bawią - popsuło się w seksie - przestał mnie pociągać - jego komplementy nie robią na mnie wrażenia Czy to tylko przejściowy stan? Jak myślicie?

Gość matyldaa
Może da się to odkręcić? samą siebie jakoś zachęcić?

Gość niommm
matylda to moze byc pewnego rodzaju wygasniecie uczuc ale moze niekoniecznie! Zastanow sie czemu tak jest. Nie warto czegos konczyc szybko. Daj sobie czas. Odnowcie wspomnienia, pamietasz tak jak kiedys bylo? na pewno byliscie zakochani na maksa:)

Gość matyldaa
niomm od początku naszego związku to ja bardziej zabiegałam o jego uczucia, zresztą z natury jestem uczuciowa, więc lubię je okazywać. Z czasem jednak uzmysłowiłam sobie, że taki związek mnie nie satysfakcjonuje. Ja też pragnę być adorowana, kochana, chcę dawać, ale też otrzymywać. I teraz kiedy ode mnie powiało chłodem, on bardziej się stara. Tak mi się wydaje. Tyle, że ja... no nie wiem co mi się stało, czuję się jakaś wypalona. Mimo wszystko nadal zależy mi na nim. Chyba. Nie potrafię określić na czym bardziej mi zależy na nim, czy na tym, by nie być samą.

Gość niommm
oj skad ja to znam. kiedys moj facet zabiegal, jak powialo od niego chlodem to ja zaczelam i on chyba sie wypalil. to taka gra w kotka i myszke.

Gość matyldaa
to się zaczeło wtedy gdy do onanizacji analnej użyłem po raz pierwszy banana z biedronki,wtedy moje uczucei do niego wygasło i przeszło na banany :(