Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paproszek

czuje sie zapyziala

Polecane posty

Gość O tak
jak ja nie cierpię zmywać makijażu. Najchętniej to bym w makijażu spać poszła. I pewnie tak zrobię... :P

Gość zmyj chociaż tusz do rzęs
bo jak nie zmyjesz to mozesz obudzić sie z podrażnionymi zaczerwienionymi oczami:-o

Gość oooooooppppppppppppp
rzygać mi sie chce jak to czytam...współczuje waszym facetom. jednak to prawda ze polskie kobiety to brudasy!

Gość polscy faceci też są brudasami
:-o

Gość powiedz więc
czy ty nigdy nie małas takiego dnia, który spędziłas w poplamionych ciuchach i czy zawsze ci się myć chciało? I to nie oznacza od razu ze jestesmy brudasy, w domu i tak nas nikt nie widzi więc czym sie przejmowac??

Gość też
Wypośrodkujmy: idealnie byłoby, gdybyśmy zawsze były schludne, nawet w domu, kiedy nas nikt nie widzi. I myślę, że większosć z nas się stara. Tylko czasem nachodzi nas chętka na chwilę buntu - ta chwila jest bardzo miła i własnie towarzyszący jej entuzjazm opisujemy na tym topiku ;)

Gość ja tez to mam...
nie umyc sie mozna od czasu do czasu ale zeby nie zmyc makijazu? to juz fujjjjjjjjjjjjj, no i zeby tez obowiazkowo ja sie dopiero co wykapalam wczesniej lazilam w pizamie teraz slzafrok i reczik na glowie ale musze sie doprowadzic do porzadku, bo niedlugo wpada facet tez mam takie dni ze nic mi sie nie chce ale to potrzebne pozdrawiam :)

Gość ojjjjj tez zapyziała
łooo...dzis pogoda jest straszna...do tej chwili siedze w pidzamie... ale zaraz błogi czas sie konczy,kawka,lece sie kapac i do faceta... trzymajcie sie kobietki;)

Gość łunaona
Hello fleje. ;-) Jest niedziela a ja siedzę przed kompem w dziurawych rajstopach, poplamionym swetrze z dziurą na rękawie, majtki też mam (a jak!) z wieloma oczkami ,które przy podciąganiu robią się jeszcze wieksze. Mam ropy w oczach i zamias dbać o dietę wpierdalam ptasie mleczko z Lidla. Zapiszta mnie do klubu-pliss!!! Acha-Mój stary nie lepiej wygląda.Gnije właśnie trzecim powrotem i wali bąki bo się wczoraj zeżarł na moich imieninach. :-)

Gość karr
Gdybysmy były brudasami, nie robiłybyśmy tego forum, bo stan "zapyziałości" byłby to dla nas normalny. A tak to jest dla nas zabawne czasem sie nie umyć :)

Gość paproszek
A ja dzis swieza i pachnaca, randeczka z moja miloscia, to sie trzeba postarac :) ale w pokoju sprzatac to mi sie nie chce, takze mam nadzieje, ze jakies ciuchy znajde :p

Gość brawo brawo
Hej zapyziałe ! ... co robita! bo ja dzisiaj przykładowa kobita!

Gość to ja tez chce
Piękny topik!! Podniosłyście mnie dziewczyny na duchu!!Mam takie chwile jak i Wy wszystkie!!Nic nie robić i mieć wszystko gdzieś!! Zrobilam tak i ......świat się nie zawalił!:-)))))))Urocze!! Będę zaglądać tutaj często!!Pozdrawiam wszystkie zapyziałe kobitki!!:-))))

Gość dja takze dołączam do Was
zapyziałe panie!:-)Też mam czasmi takie chwile gdy ogarnia mnie totalne lenistwo i nicnierobienie;)Super topik,od razu poprawił mi się humor,miło wiedzieć,że nie tylko mnie zdarzają się takie maksymalnie zapyziałe dni;)Bardzo dobrze,że ten topik powstal:-D Pozdrawiam wszystkie zapyziałe🖐️

Gość Zapyziała
Cześć kochane, już jestem na posterunku. Dziś byliśmy u znajomych, więc się ogarnęłam, już wróciliśmy, wskoczyłam w niezawodny domowy dresik i piszę do Was. Moj mały szatan siedzi w wannie i zaraz idzie spać. Zauważyłam wpis jakiejś intruzki, która przypadkiem - czy nie przypadkiem - wtargnęła na nasze terytorium i wielce oburzona jest naszym niechlujstwem. SPADAJ CZYŚCIOCHU NIESZCZERY!!! Jak mnie wkurwiają te świętoszkowate zdziry, które włażą na cudzy topik nieproszone i żółć na nas wylewają!!!

Gość też zapyziała
mnie też wkurzaja takie intruzki,które włażą na cudzy topik i nic z niego nie rozumiejąc wyzywają ludzi uczestniczących w dyskusji😡Skoro z tej panny,która nas tu obrażała to taki czyścioch to co w takim razie robila na topiku dla zapyziałych?:-P he...Pewnie też jest zapyziala u udaje nie wiadomo kogo i jeszcze nas wyzywa😠Niech idzie odreagować swoja złość i frustrację gdzie indziej:-PWynocha z naszego topika jeżeli ma zamiar nas obrażać!! Pozdrawiam wszystkie zapyziale kobitki;)

Gość Zapyziała
Cześć dziewczynki, widzę, że od poniedziałku wszystkie odpicowane i pachnące pobiegłyście do pracy i szkoły. A ja piszę, bo nasz topik wylądował na 5 stronie i nie daj Boże zapomnicie o nim! Ja chcę się pochwalić, że byłam u fryzjera, mam zaje... twarzową fryzurę, słyszę same komplementy, więc siłą rzeczy chcę być piękna i sexy. Mam natomiast problem: OBRASTAM SADŁEM NA ZIMĘ i za cholerę nie mam silnej woli, żeby ograniczyć to pałaszowanie! Megaapetyt! Nawet w ciąży takiego nie miałam....buuu....będę tłusta i ohydna....

Gość ja miałą WIELKI
obzarstwo przed 3 dni-od piatki do późnych gdodzin niedzielnym:-oPrzez te 3 dni zjadłam tyl e,ze SZOK!!!!!!!!!!!!!!Mielismy w domu impreze,zostałą mnóstwo sałatek,ciast,i innych pysznosc a ze nigdzie nie wychodziłąam to siedizał w domu i jadłam i jadłam:-(Tak sie wczoraj wieczorem nazarłam,ze bolał mnie całą noc żołądke,nie mogłąm wogóle spać:-ousnęłam dopiero nad ranem,obudziałm się po 12;)(dobrze,ze dzisiaj nie miałąm zajeć ws zkole i miałąm wolne)Ale wcale nie obudzial sie piękna i wyspana:-oByla rano maksymalnie zapyziała,jakaś tak zmieta i obolałą(też chlolerny żoładek po tym obzarstwie😡)Na nic nie maiał siły a ni ochoty:-oDo godziny 15 łaział całąta taka zaniedbana i zapyziała w pizamach z tłustymi włsoami no i wogole:-oDopier niedawno wzięłam sie w garść,z wielkim trudem i bolacym zoładkiem wlazłam pod prysznic,wyszorowłąm sie porzadnie,ubrałą w swieże ciuszki i zjadlamz wielkim trudem leciukie sniadanie:-oTeraz po tm wekedowym ząrcieu pozwole roche odpoczac swojemu7 zoładkowi,atrobie i nic juz dzisiaj NIE JEM!Popijam teraz herbatke pu-erh;)I pwoli moja dzisiejsze zapzyaimie mija:-PTakie zapyziane spowodowane obzarstwem(czyli wrzucaniem wq żołądke wszystkiego co sie nadaje do jedzenia)jest straszne:-oJeżlei by mnei ktoszobaczyła rano,taka oboałą, w nieswiezej pizamie i z tłustymi włsoami to chyba by doształ zawalu:-p

Gość Śmierdziuszek
Dziewczynki, zapiszecie mnie też do klubu? Miałam fatalnego doła w ten weekend, chodziłam, przysypiałam, obijałam się i żarłam co się tylko nie ruszało :) Oczywiście zapomniałam się umyć, uczesać, umalować... Nawet dziś nie poszłam do pracy, żeby jeszcze trochę pożyć jak flejtuch :) JAK JA TO UWIELBIAM! Zwykle w tygodniu staram się jakos tak sobie wszystko zaplanować, żeby jeden dzień posprzątac, drugiego się odpindrzyć, a potem tylko brudzić, brudzić brudzić... mam tez teorię, że nie wolno za dużo używac kosmetyków i za często sie myć, bo skóra się przyzwyczaja do luksusu i nie widac efektów :D To co, mogie z wami? ;)🌻 Aktualnie musiałam się ładnie ubrac i umyć (o 16!) bo zaraz przyjdzie mój osobisty, ale od piątku wieczorem nie widziałam wody :o No... oprócz pewnej części ciała, która kiedyś się na mnie pogniewała za zaniedbanie ;) A poza tym - wodzie i mydłu mówimy zdecydowane NIE! :classic_cool:

Gość Zapyziała
Witamy, witamy... Ja co prawda nie założyłam tego topiku, ale czuję się tu jak ryba w wodzie. A czy szanowna autorka jeszcze tu zagląda??

Gość anuśkaaaa
Cześć Dziewczynki! co tu dziś tak pusto? przyjechałam z uczelni, włączyłam komputer i tak sobie siedzę i czekam na przypływ energii bo w mieszkaniu straszny burdel, nawet łóżko nie posłane, ciuchy porozwalane, na biurku kubki. Teraz wypiję kawkę to może się wreszcie ruszę

Gość ja też dzisiaj nie pościelałam
łóżka.Wparwdzie rano umyłam sie,zjadłam śniadanie a teraz jest jakas taka rozmemlana:-oNIE CIERPIĘ ZIMY!NA DWORZE JEST SZARO,BURO ,ZIMNO A MNIE NIC SIE NIE CHCE:-O

heh, co za topic ;) szczególnie pozdrawiam domownice, czy jakoś tak, co jej się koronka przy czekoladzie odkleiła - Ty może nie jedz tyle, bo się kobito całkiem zrujnujesz ;)

Gość ja też ja też
ja jestem zapyziała od niedzieli. Siedzę w domu i ciężko pracuję, dla relaksu weszłam na forum i widzę, że coś o mnie:) dziś musiałam się wynurzyć z domu po zakupy to włozyłam czapkę, chociaż ciepło ale włosy mam tragiczne.na dodatek pomalowałam sobie tylko jedno oko, bo na drugie skończyła mi się wena. siedzę obłozona popielniczkami, w starych dżinsach, w beznadziejnym swetrze i od godziny chce mi się siusiu. Obiecałam sobie, że zrobię sobie maseczkę ale nie mam siły, a tu trzeba najpierw buzię umyć, nałożyć, poczekać, zmyć, kurde za duzo tego.Wyglądam strasznie strasznie ale co mi tam:) Wakacje od chlujstwa:)

Gość Zapyziała
Witaj Hrabio, nawet takie topiki zaliczasz?? Ale miło Cię gościć.

Gość domownica
Hej czyścioszki 🖐️ Dziekuję za pozdrowienia pseudomimowi :D Święte słowa "nie jedz tyle" wezme je sobie do serca ale szczerze mówię, czarno to widzę. No ale zęba mam juz na miejscu, dentysta dołożył mi nawet złotą śrubę :P i skutecznie zacementował żeby sie ząb dobrze trzymał. Przy okazji zrobiłam przeglad całego uzębienia, wyleczyłam jednego zęba i teraz wszyskie moje siekacze i trzonowce są bez zarzutu. Tak więc w gebie nie jestem zapyziała ;) Dzisiaj wybieram sie do fryzjera, czas odświeżyć kolor i fryzurę. Tak wogóle to smutno mi bo w tym tygodniu nie moge sobie pozwolić na szmatławe pętanie sie bez celu po domu :( a w sobotę bedę musiała zrobic sie na nieco wyższy połysk, bo goście zleca sie na moje imieniny (Basia mam na imię i chetnie przyjmę życzenia w każdej ilości) Może w niedzielę jak doprowadzę z mężem dom do używalności po imprezie, spedzę w rozciągnietych portkach i mojej ulubionej o trzy rozmiary za dużej bluzce. No to spadam do roboty i życzę wam dzisiaj możliwości poflejtuchowania no i samych dobrych wróżb andrzejkowych. Pa fleje do nastepnego dnia flejtucha :D

Gość Zapyziała
Cześć Domownico, ja też jestem Basia!! Na pewno złożę Ci życzenia.

Gość domownica
To ja tobie też Basiu :D

Gość spioszek smierdzioszek
Witam Was dziewczynki:) Topik swietny,pozdrawiam autorke🌻 Wiecie co,ja tez mam takie dni ze czuje sie okropnie flejtuchowato,jak ostatnia lajza na swiecie:) Ale tylko wtedy gdy nie ma przy mnie mojego chlopaka bo przy nim musze byc zawsze pachnaca i odpicowana.Ale jak sie zdarzy taki dzien jak dzisiaj to byscie sie wystraszyly gdybyscie mnie zobaczyly!!!POwaznie!!!Laze w jaskrawo zielonkawej bluzce z wielka dziura na groszkach(groszki to sa moje cycuszki!) w rozowo bialych wyciagnietych dresach,z ponurym nastrojem bo rano jak wstalam postanowilam sie uczesac( bo wlosy odtawaly we wszystkich kierunkach i nic nie widzialam na oczy) to wypadl mi bardzo bardzo gruby wlos i teraz trzymam tego wlosa na pamiatke i sie nad nim uzalam bo boje sie ze on mi nie odrosnie:) I tak wlasnie siedzi sobie ten moj wlosek na podstawce od kwiatka i co jakis czas sobie na niego patrze:) Nizezla jestem nie?:) Ale przez tego cholernego wlocha mam zrypany humor do konca dnia. A jak tam u Was kochane dziewczynki???