Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkaytek1

co robić kiedy ona nie chce... ?

Polecane posty

Gość kkaytek1

Witam! Mam problem następującej treści... Tak się składa, że zdecydowanie wolę jeśli dziewczyna depiluje się w miejscach intymnych. Jakiś czas temu poznałem fajną dziewczynę, ale niestety okazało się, że ona jakoś nigdy o czymś takim nie słyszała! Kiedy ją poprosiłem, żeby to zrobiła to miała wielkie opory, ale w końcu zgodziła się... Pech chciał, że użyła jakiegoś kremu do depilacji i dostała jakiegoś uczulenia, powychodziły jej jakieś krostki i na dodatek strasznie ją to piecze! Jeśli chodzi o mnie to mam teraz wyrzuty sumienia, a ona powiedziała, że już nigdy tego więcej nie zrobi! Pytanie tylko co dalej z tym począć? Chciałbym bardzo aby ona się jakoś do tego przekonała, ale po takim zdarzeniu ciemno to widze! Czy jest jakiś sposób by ona mogła to przejść bardziej łagodnie, bo nie chce jej znowu narażać na jakieś nieprzyjemności... (o ile jeszcze się kiedykolwiek odważy) :( Doradzcie cóż można począć w takiej sytuacji? ?!?!? ?!

Gość nie kremem
tylko golarka!!!!! wtedy nic jej nie będzie:)

a jak by ona CIe poprosiła to też byś się ogolił i cierpiał? Ja bym takiego chłopaka jak ty zostawiła

hej - ja myślę , że zasugerowałeś bardzo delikatnie swoje dziewczynie to co myślisz bo wiesz z kobietami trzeba delikatnie by nie urazić . Myślę , że potrzebuje trochę czasu by się przekonać - nic na siłę ;) jeśli ją bardzo kocham to nienarzucaj jej tego , ale można delikatnie zasugerować , że akurat tak jak myślisz jest lepiej no i moim zdaniem chyba lepiej dla higieny ;) ja krem odradzam supełnie - najlepiej maszynką. pozdrawiam i trzymam kciuki by wszystko się ułożyło ;) pa

Gość ja tez dołanczam
To niekoniecznie musi byc wina kremu ale raczej jest. Ale obawiam się ze po kazdej metodzie moze miec kłopoty podobnie jak ja (choć ja usuwałam włosy tylko w lini bikini). Wrastajace włoski, krostki i w ogóle. Więc skoro nie chcesz jej na to narażać to sobie odpóść. Golarka, depilator, wosk, krem, nic nie pomaga a tylko szkodzi w moim wypadku.... Zresztą o czym zapomina wiele kobiet włosy sa naturalną ochrona chroniąca przed grzybami i bakteriami, a poźniej się dziwia skad mają nadzerki i innego typu kłopty. Skoro chce miec włosy to i dobrze, tylko na zdrowie jej to wyjdzie, byleby o higiene dbała...

Gość kijankakamila
durne pały! to żadena wina kremu, po prostu jak była zarosnięta i pierszy raz się ogoliła to zawsze swędzi i piecze. musi ogolić kilka razy i juz będzie dobrze. widzę, że nikt z was mądrali nie goli i ma chaszcze tam a kurwa jeden przez drugiego mądrzejszy. nic jej nie będzie i to nie twoja wina . wcalę ci sie nie dziwię, że jej kazałeś to zrobic, bo tak9ie kłaki są obleśne. fuj. niech goli systematycznie. mnie też na poczatku piekło i wyszły krostki

Gość sodomasochistka z ciebie

Gość sodomasochistka z ciebie
Kobieta to juz włosów tam miec nie moze ale facet to tak..... I gdzie tu sprawiedliwość??

Gość kijankakamila
nie musisz golić całej ale takie chaszcze przebijające sie przez gacie to koszmar. boki podgol a resztę przystrzyż :))))))) na jeżyka :P

Gość nie da się niestety
Ja np próbowałam przestrzyc a boki podgolic ale tez miałam problemy jak pozostałe tu osoby po całkowitym gleniu

w sumie kijankakamila ma rację - bo nie wyobrażam sobie by wyjść taka zarosnięta np.na plaże a nie wspomne do łóżka :/

Gość chłopie puknij się w głowę
jeśli dziewczyna nie chce to nie zmuszaj jej

Gość no jak chcesz zeby byly gladka
to zafunduj jej wizyte u kosmetyczki na depilacji, poboli troche ale przestanie a potem bedzie coraz lepiej, lub jesli masz wiecej kasy to laser i wsio

Gość nie ma nic gorszego
jak np na plazy niektorym kobitkom wlochy wystaja fuuuuuu ja osobiscie nie jestem za calkowitym goleniem (moj tez :) ) ale oczywiscie wypada podglici tu i tam ale ja z innej beczki- co zrobic zeby przystrzyzone wloski tak nie swedzialy- sa ostre po obcieciu i drapia- a tak mi sie taki jezyk podoba?

Gość kkaytek1
Gdyby mnie ona poprosiła o coś podobnego - to z mety! Mi to obojętne! Ale jej zmuszać do niczego nie moge i nie bede! Po prostu jej to zasugerowałem i wyszło jak wyszło! Nic na to nie poradze, ze bardziej mi sie podoba kiedy kobieta ma włosy tylko na głowie :) Chciałbym teraz tylko móc ją jakoś przekonać by się całkowicie nie zamykała na moją sugestię i w miarę możliwości doradzić jak najlepiej! Przez to właśnie szukam tu pomocy :/ Na depilację laserową raczej mnie nie stać więc musze szukać innych sposobów! Pozdrawiam wszystkich !

Gość CZARNA23
A MOZE SPROBUJ JA NAMOWIC ZEBY WSZYSTKO OGOLILA GOLARKA ELEKTRYCZNA NP.NA JEDYNECZKE EWENT.NA DWOJECZKE???

Gość ty CZARNA23
a u ciebie wszystko z banieczką ok? wszyscy w domu?