Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joane

Uzależnione od kosmetyków?

Polecane posty

Gość Joane

Czy któraś z Was jest maniaczką kosmetyków? Mam hopla na punkcie kosmetyków do makijażu i czasami z przerażeniem przyglądam się swojej kosmetyczce - cienie w bardzo podobnych kolorach, kilka tuszów do rzęs, szminki, błyszczyki... rzecz jasna maluje się na co dzień, ale nie wiem, czy za 50 lat zuzyje to wszystko. A praktycznie pare razy w miesiącu widzę a to nowy odcień, a to nowa markę... i kupuję. Czy Wy też tak macie?

ja mam podobnie tyle , ze może niekonkretnie kosmetyki kolorowe a raczej kosmetyki pielęgnacyjne typu : kremy , mleczka , toniki..ech..coróż to wyczytuje i ciągle widzę coś lepszego i dokupuje , w sumie w szafie i na półkach mam niezły magazynek ;) ale muszę się jakoś odzwyczaić bo niedługo wszystko pójdzie do kosza bo się przeterminuje ech...uzależnienie

Gość ja tez wezme

Gość możecie mnie nazwać syfiarą
ale ja nawet przeterminowane bym od was wzięła, także nie wyrzucajcie :P

Gość pytonica
Ten temat dopiero byl na forum.Nie martw sie.ja tez tak mam.Jak sie orietuje to sporo kobiet ma z tym problem.Teraz musze leciec.Napisze pozniej.

Gość Doonatella
No ulzyło mi, myślałam, że coś jest ze mną nie tak. Po prostu boję się ,że coś mi się skończy i kupuję na zapas, ale potem zużywam ten nowy, a stary stoi na półce, potem dokupuję następny.... i na kosmetyki musziałam zaadaptować jedną z szafek na ubrania, bo w łazience nie ma już miejsca. Kupuję w drogeriach, zamawiam z katalogu, do każdej części ciała mam osobny kosmetyk. Pozdrawiam wszystkie maniaczki kosmetyków.