Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lyda.max

Lydki- jak wyszczuplic?

Polecane posty

Gość lyda.max

Hej! jestem niewysoka i szczupla ale moja lydki stanowia wyjatek!!! :( sa taaakie grube wiec postanowilam dzialac- znacie jakies cwiczenia ktore je wyczczuple? PISZCIE!!!!

Gość jakie grube masz te łydki
? ile cm masz w łydce i ile masz wzrostu?

Gość lyda.max
38 cm w lydce do tego 164 wzrostu wyglada fatalnieeee :(

Gość eeeeeeeeeeeee
To przecież całkiem normalnie:P

Gość lyda.max
nie wiem ile powinno sie miec cm w lydce...w kazdym razie ja mam do tego gruba kostke i nie wyglada to dobrze przy mojej sylwetce...wszedzie szczuplaiiiiiiii na dole lydziska........

Gość ja tez mam 38 cm
a przy tym 175 cm wzrostu - troche sie to gubi bo mam b. dlugie nogi, ale jestem strasznie z nich niezadowolona

Gość ja mam 30 cm w łydce 177cm

Gość 38cm przy wzroście 164cm
to rzeczywiście sporo i nie pisze tego by Cię zdołować, a zmotywować choć pewnie nie muszę, bo już zadeklarowałaś chęć wyszczuplenia łydek:) natomiast 30cm przy wzroście 177cm to jakaś totalna porażka - przecież Ty masz nogi jak patyki, ohyda

Gość lyda.max
hmmmmmm jak widze nie ma nikogo komu przeszkadzaja grube lydki....naprawde nie nacie jakis cwiczen!?! :( czy lydki moga zeszczuplec od jazdy na rowerku?!? JAk myslicie?!

Gość terranovaa
Hej, mam 168cm i 36 łydke. Kiedys miałam 41 cm ale zaczęłam chodzic po schodach (codziennie po 20 minut) przy czym biegając na palcach, nie na całej stopie. 5 cm mi zleciało po niecałych 2 miesiącach.

Gość lyda.max
mieszkam w bloku na czwartm pietrze.... codziennie latam po schodkach i wlaze wlasnie na samych palcach....mnie juz chyba nic nie pomoze...:(

Gość to samo
elooooo mam ten sam problem co Ty...tez jestem szczupla tylko lydki mam ogromne!!!! problrm polega na tym ze ja w ogole nie cwicze tj. nie uprawiam zadnych sportow. a przez rowerek to chyba tylko mozna miec bardziej umiesnione lydki!!! nie polecam!!!

Gość terranovaa
lyda.max - ale ile wchodzisz ? wiesz, ja mieszkam w 8-piętrowym bloku więc jak tak parę razy sobie przeleciałam w górę i w dół to pot ze mnie spływał. Mówię Ci spróbuj regularnie po 20 minutek dziennie tak pobiegać a potem jak wrócisz do domu to jeszcze proponuje wspięcia na palce przy ugiętych lekko nogach. Tak ze 2 minutki dziennie.

Gość mammmaa
wspiecia na palce? od tego miesnie pewnie urosna... ja slyszałam ze trzeba rozciagac łydki..

Gość lyda.max
ok ale co to znaczy rozciagnac miesnie lydki?! takie cwiczenia jak na balecie?!? wchodze po schodach codziennie po kilksnascie razy....a nie ma jakis cwiczen ktore mozna w domciu wykonac?! jak przez 30 min bede biegac po klatce schodowej to sasiedzi zaczna cos podejrzewac...:P / chorobe psychiczna/ :P