kaaara 0 Napisano Listopad 26, 2005 dziewczyny ostatnio i dzisiajz auwazylam przy badaniu jakas dziwna wydzieline z piersi jest tego matulko wylatuje tylko w tedy gdy nacisne jest przezroczysta troche sie denerwuje bo nie wiem co to moze byc mam dopiero 20 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość udaj sie do Napisano Listopad 26, 2005 lekarza, bo to moze byc cos powaznego (oby nie...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mex Napisano Listopad 26, 2005 Na pewno masz za duzo prolaktyny. Tez to mialam. Idz do lekarza, na badania hormonalne, zapewne przypisze Ci bromergon i przestanie leciec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaaara 0 Napisano Listopad 26, 2005 dzieki zapomnialam dodac ze biore tabletki anty to moze tez przez to na 12 mam wizyte u lekarza zobaczymy co powie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laurka 0 Napisano Listopad 26, 2005 jak sie ma nadmiar prolaktyny to najpierw trzeba zdiagnozowac przyczynę a przynajmniej wykluczyc poważniejsze schorzenia, bo tabletki antykoncepcyjne jeszcze podwyższaja poziom tego hormonu, a przy braniu bromergonu branie jeszcze tabletek antykoncepcyjnych w ogóle nie wchodzi w grę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach