Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaszmir

Mam problem z kupnem butow-pomozcie!

Polecane posty

Gość Kaszmir

Sprzedawczyni powiedziala mi ze mam mala stope a buty na ten rozmiar sa waskie i nijak nie moge zapiac mych wymarzonych oficerek czy ktoras z Was tez ma ten problem?Jestem przecietnej budowy i to co mi sie wczoraj przydarzylo wpedzilo mnie najpierw w zdziwienie (bo zawsze nosilam glany) a pozniej w mysl ze cos z mymi nogami nie tak.Czyzbym nigdy nie mogla kupic sobie dlugich butow????????

Gość jak____
może poszukaj w innych sklepach?

Gość ech.............
chodzi ci o to ze sie nie zapinaja w lydce ? mam to samo... a numer buta 38

Gość Kaszmir
ja mam 36 i lubie ta ma mala stopke ale problem w ty ze nie moge zapiac butow na lydce,mieszkam w Warszawie,zlazilam tysiace sklepow i nic!czy to drogie czy to tanie ten sam problem i co mam robic?pozostac przy niskich?czy sa sklepy gdzie mozna zamowic buty na wymiar??????

Gość lalllka
a ja mam taki problem z eniby buty nawet jak przy palcach s aza ciasne to na podluznej czescis topy s a za szerokie:/:/takie amm waskie stopy z enawet szpilek itd...ubrac nie moge a tak lubie...tylko durne polbuty i adidasy;/:(

też mam 36 i wąskie stopy, ale problemu nie mam z łydkami, tylko z szerokością butów w stopie, a to za wąskie w samych palcach, a to za szerokie wszędzie indziej. Może wizyta u dobrego szewca? Zapytaj, czy podejmie się wstawienia klinów w wysokie buty. Niekiedy robią takie rzeczy.

Gość mialam to samo
Tylko dziwi mnie ze majac rozmiar buta 36 nie dopina Ci sie zamek na lydce, a nosze buty 38 i co roku mam ten problem. Dopiero w tym roku sie udalo:D Zmierz sobie obwod w lydce jesli masz do 37 cm to na pewno znajdziesz kozaki!

Gość Kaszmir
do mialam to samo:dzis zabieram sie za zmierzenie obwodu lydki,mam nadzieje ze nie bedzie powyzej tej magicznej 37 bo wpadne w mega kompleks i pojde chyba na jakas diete choc z cala reszta ok,tylko te lydki czy jest jakas dieta lydkowa ;-)???? dzieki za odzew :-)

Gość Kaszmir
up ;-)

Kaszmir jeśli wcześniej nasiłaś takie buty to się nie dziwię że masz wyrobione łydy. Nic nie można poradzić na to, kup sobie inne albo szukaj szewca

Gość Kaszmir
nie nie nosilam bo zawsze mialam ten problem :-(

Gość Kaszmir
a czy ktos zna w Wawie fajnego szewca ??????????????

Chodziło mi o to, że nosiłaś glany i pewnie te wysokie....a one wyrabiają mięsnie

Gość imago84
ja to dopiero mam problem z kupnem nosze 41 numer i nigdzie nie moge znalesz numeru co z tego ze mi ise but podoba jak nie ma numeruu:((((

Gość Kaszmir
fakt ze nie tylko ja taka niewymiarowa cieszy pozdrawiam ;-)