Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Konar

zauroczyła mnie taka jedna...

Polecane posty

może nie jest najładniejsza... ale jest piękna wewnętrznie...bardzo sympatyczna , ma fajne poczucie humoru... nie zadziera nosa...i ma takie fajnie potargane blond-włoski ... ech....:O ....ile bym dał za spacer z nią po lesie ,po tym sniegu...byłoby pięknie...a potem jej dłonie trzymające kubek gorącej herbaty z cytryną... Kurcze, ale Wam przynudzam. ale mnie po prostu na nią wzięło...:O...

Gość to zamiast
zalic sie jak jakas ofiara na damskim forum - zacznij działać i zapros ja na ten spacer do cholery! jestes chłop czy ciota?

Gość kotka wbuciorkach
dupa wolowa:D:o

Gość mam to samo tyle ze
chodzi o chłopa :o I nic nie moge narazie zrobić z wielu przyczyn :o

ktos powyżej miał rację...chyba jestem ciota a nie facet... ale z drugiej strony to chyba nie mam u niej szans.. troche sie już znamy i jakby \"coś\" miało być , to juz by było..Po prostu nie widze \"tego\" po niej..:O muszę sie napić z tego wszystkiego...

Gość gdzie jesteś...
??? szukam Cię ❤️

Gość Kropelka koleika
K- o-n-a-r, j-e-s-t-e-m p-o-d w-r-a-ż-e-n-i-e-m:> Panna jest Twoja, bo jesteś czarujący gość!

Gość taka ja
Konar, poprostu jestesmy w identycznej sytuacji, tzn prawie identycznej, bo u mnie chodzi o uroczego mlodzienca a nie o dame:-) Tylko my czasem pijemy herbatke, chodzimy na spacery, znamy sie jakis czas , a mi na jego woidok serce pika mocniej ale chyba nic z tego , bo jaby cos mialo byc to by bylo....a tu nic i to ttk boli, bo wtakiej sytuacji czlowiek jest bezradny!!!!

Gość shmuck
a maszkary ! tak się wczułyście, bo koleś zaczął od "może nie jest najładniejsza..." - jakie to romantyczne :o

Gość Kropelka koleika
my ci damy maszkary!!! bierz przykład z kolegi! ucz się ucz!

Gość ziz
na co ty czekasz chlopino? az ona cie zaprosi na ten spacer?

Gość kotka w buciorkach
..facet jest dupą:o...wołową, pierdołą inaczej...

Gość Kropelka koleika
pewnie, że zaproś. albo napisz miły smsik:>

do -> \"Kotka w buciorkach\" - dupa wołowa - gdzies już to słyszałem do -> \"Shmuck\" - stary no co będę ściemniał - dziesiątki ładniejszych dziewczyn chodzi po ulicach. Dawno nie czułem w środku tego \"czegoś\" do kobiety. A do niej czuję... Narazie jesteśmy znajomymi...boje sie że jak zasugeruję cokolwiek więcej nie będę miał ani jednego ani drugiego :O

Stary wiem co czujesz!! Ze mna jest podobnie! tyle ze ta \"moja\" ma innego faceta i jest znacznie trudniej. A w porownaniu z Toba jestem dalej, gdyz zdazylem zaprosic ja na piwko. Szkoda, ze ona w dosc inteligentny sposob je zignorowala. Chyba przejrzala moja gre:) Tak czy owak zachecam do dzialania i zycze powodzenia!

Panie konar gratuluję! W pewien sposób urzekło mnie to co napisałeś na początku i... z takim podejściem do sprawy to ja bym na Twoim miejscu śmiało \"zawalczyła\" o tą dziewczynę. W końcu jak nie spróbujesz to się nigdy nie przekonasz \"co by było gdyby...\". Życzę powodzenia :).

Gość latrinka
a jaki ty masz ten swój konar chłopcze ? Może sdię nada do czegoś pożytecznego ...

Poprosiłem ją mailowo o numer telefonu z propozycją podesłania jej czasem jakiegoś fajnego sms-ka. Odpisała mi , na maila, zręcznie omijając temat numeru telefonu :(:(:(:(:( \" I reach my hand to touch her hair smoothed by the wind perfumed by the fall \" ..... P.S LATRINKA => ten konar przeznaczony jest tylko dla niej....

konar lacze sie z Toba w bolu !!!! :( ale moze jednak nie wszystko stracone....

Gość wcale jej się nie
dziwię,ze nie dała ci numeru. dobiegasz do 30-tki,a nie wiesz ,ze kazda kobieta chce byc naj... najpiękniejsza, najwspalnialsza,najcudowniejsza ipt. kazda tez chce byc uwazana za ideał. pewnie,ze ich nie ma.ale na pewnym etapie znajomości,fascynacji tych wad się nie widzi. a skoro ty widzisz, to i ona widzi,ze ty widzisz :P gdzie tu mowa o jakims zauroczeniu...fascynacji kobietą ???? :( czyli nie jest dla ciebie tą naj... ona wciaz czeka na swojego księcia. ty nim dla niej nie jestes :)

Widzisz , a jednak ma w sobie to cos co nie pozwala mi o niej zapomnieć.Co sprawia ze ciągle o niej myślę.Tego nie da sie racjonalnie wytłumaczyć.Albo to sie czuje albo nie.Kropka.

Gość SORKI
ALE NA TAKIM ETAPIE POWINNA BYĆ DLA CIEBIE NAJPIĘKNIEJSZA. DZIWIĘ SIE, ŻE POTRAFISZ BYĆ OBIEKTYWNY W STANIE ZAUROCZENIA... NIE CHCIALABYM, ŻEBY MÓJ FACET KOMUKOLWIEK POWIEDZIAŁ, ŻE PIĘKNIEJSZE CHODZĄ PO ULICACH (CHOĆ TO OCZYWISTOŚĆ ,OBIEKTYWNIE RZECZ BIORĄC...) SZUKAJ LEPIEJ TEJ NAJ... POD KAŻDYM WZGLĘDEM.

Rozgraniczam fascynację fizyczną od psychicznej.W moim przypadku jest ta druga. Sama oceń która jest wazniejsza. Chyba nie kochamy za urodę, tylko za wewnętrzne piękno, prawda ? I ono własnie mnie w niej zauroczyło.Jej podejscie do życia ,mądre myślenie, fantastyczne poczucie humoru.,romantyczność. Uwielbiam ją.

Gość co nie zmienia faktyze
nie jest dla ciebie naj naj pod kazdym względem. a powinna :) zakładając ,ze mówimy tu o fascynacji przez " F ".