Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papla mapla

zmiana microgynonu na cilest

Polecane posty

Gość papla mapla

dziewczyny brałam przez dłuższy czas microgynon teraz zmieniam na cilest.... zmiane tabletek robie normalnie po 7dniowej przerwie tak jakbym miala zaczac kolejny opakowanie microgynonu....czy dobrze robie? czy będą tego jakieś skutki? bo słyszałam że niektóre dziewczyny wcale nie robią przerwy przy zmianie talbetek inne biorą je w pierwszy dzień krwawienia a jeszcze inne normalnie tak jak ja...odpiszcie proszę

Gość papla mapla
odpowiedzcie dziewczyny

Gość iwcia48
nigdy nie zmienialam tabletek ale napewno zrobisz dobrze jak zaczniesz brac nowe tabsy tak jakbys brala "stare" czyli normalnie po 7 dniowej przerwie.

Gość a moze...
by tak ulotke przeczytac..

Gość papla mapla
różne się słyszy opinie dlatego się pytam ...poprostu chce wiedziec czy bede zabezpieczona odrazu odpirwszej pigulki cilestu czy moga wystapic jakies skutki nieporzadane

Gość BlankaW.
a ja zmienilam niedawno cilest na micro:) i po 7dniowej przerwie po cilescie zaczelam pierwsze opakowanie microgynonu mozna wiec tak robic i jestes zabezpieczona

Gość papla mapla
do poprzedniczki : źle się czułaś po cilescie? czy wybrałaś tańszy microgynon? ja niestety fatalnie się czułam po microgynonie ten zły stan fizyczny i psychiczny wyszedl mi dopiero po dłuższym czasie stosowania microgynonu....teraz probuje cilest może te będą dla mnie dobre

Gość jeśli
zmienia się tabletki na takie z mniejszą ilością hormonów to lepiej przez piewrszy tydzień zażywania tych nowych (po 7 dniowej przerwie) dodatkowo się zabezpieczać