Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arex

Dziewczyny zastanówcie się, nie wszystkie....

Polecane posty

Gość Arex

Dlaczego lecicie tylko na kasę, mięśnie, wzrost i samochody i piękne słówka? Wykorzystujecie innych i tak w kółko?

Gość Arex
dlaczego nie lubicie pryszczatych. wrażliwych młodzieńców z owrzodzonymi pachami i stopami - tak jak ja ? :(

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a czemu wy chcecie szczupłych, sexy dziwek z wielkimi balonami które spełniały by wszystkie wasze oralne, analne i tym podobne zachcianki o każdej porze dnia i nocy, gotowały wam i prały, i sprzątały

Gość Arex
hahaha ale jesteś smieszny

pleciesz jak potluczony !!! moj mezczyzna nie jest nadziany, nie ma samochodu, nie jest pakerem...wysoki faktycznie jest ale ja mam 180 cm wzrostu wiec z niskim smiesznie bym wygladala takie durne generalizacje zachowaj dla siebie...

Gość ekhm
a na co maja lecieć?:o na biednych, cherlawych, niskich, jeżdżących PKSem i nie umiejacych ładnie mówić do dziewczyny?? Ok, nikt nie jest idealny ale Ty wymieniłeś właściwie wszystkie kryteria:o mozna nie mieć auta, ale żeby od razu wszystko było do kitu?:o

Gość Arex
a ja lubię babki z wielkimi jak arbuzy cycami :)

Gość a po co
po co komu mężczyna bez samochodu, kasy, mięśni i wzrostu?? przecież to już nie jest mężczyzna

Gość Arex
nie ugogółniałem zobacz temat

Gość ekhm
ja mam spore balony

Gość ekhm
dodam jeszcze, ze uwielbiam oddawać mocz na twarze podszywaczy:classic_cool:

Gość biedny cherlawy z PKSu

Gość zlamana lukrecja
Niektore dziewczyny moze leca na kase,samochod,miesnie i inne takie ale to sa zwykle dziewczyny glupie jak but.Ja tez nie jestem idealna,mam duze cycki,troche ciala i moze dlatego,ze nie jestem miss polonia nie mam pusto w glowie i kilka pryszczy,czy brak samochodu lub wiekszej kaski nie jest dla mnie problemem.

Gość piq
Nie te czasy,aby żyć tylko miłością.Coś przecież trzeba do gęby włożyć.Czy nigdy nie spotkałeś dziewczyny,która kocha Cię dla Ciebie samego a nie dla Twoich dóbr materialnych???To szukaj dalej.

Gość piq
nie muszę chyba uściślać, że najbardziej lubię wkładać do gęby murzyńskie pyty :)

Gość piq
a obrzezane to mogłabym ssać godzinami za kilka $ :D

Gość kobieta niebrzydka i nieglupia
To ja nie wiem na co polecialam, bo mam niskiego faceta, miesnie mial, ale teraz duzo pracuje i bardzo schudl, samochodu nie ma, a kase? cos tam ma, ale ja sie tym nie interesuje, bo mam swoja :P To chyba na te piekne slowka polecialam... bo codziennie mnie nimi obdarowuje :D Glupia musze byc, ze na nie lece :D

Gość Wszystko zależy od wymagań....
Moim zdaniem powinno to wyglądać tak: Pieniądze-to ze ktoś je posiada nie musi znaczyć że coś ukradł albo dostał je od kogoś czasami trzeba ciężko się napracowac i pomyślec! aby je mieć... a to o czymś świadczy... Auto nie jest przyżądem do szpanowania tylko do transportu bo do tego jest stwożone... tak przynajmniej traktują je ludzie którzy myślą.... To że ma się mięsnie nie koniecznie ożnacza że jest się "tępym sterydem" Poprostu niektórzy potrafią sobie zagospodarować czas i dbają o siebie... No pozatym każdy lubi być doceniany..... Dlatego dziewczyny wolą wybierać mądrych gości którzy potrafią o Nie zadbać!

Gość Arex
co do piersi to nie ja pisałem

Gość Glory Victis
Ale potem nie płaczcie, że taki was rzuca...po tym wątu widać, że taki może mieć wiele kobiet, więc po co ma się ograniczać?