Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alfa

podroz poslubna w Polsce- co polecicie?

Polecane posty

moze slowo podroz to za duzo... bo myslilmy raczej o 1 miejscu, gdzie mozna by niedrogo nocowac i w s p o k o j u rozkoszowac sie nocami.. Moze macie w sasiedzctwie cos wartego polecenia, jakies linki? morze? gory? mazury?

ja w podroz poslubna wolalabym pojechac za granice... ceny nad Polskim morzem w czasie wakacji sa porownywalne z zagranicznymi kurortami...ja w tym roku bylam w Czarnogorze...kraj sliczny ale jeszcze nie opanowany przez turystow... ps. stronka tego hotelu jest zajebiscie zrobiona :)

przepraszam nie doczytalam tematu...chodzilo o Polske wlasnie ;) zrozumialam ze wogole o jakies fajne miejsca

To fakt strona im się udała, ale mnie się nie opłaca pojechać za granicę, dlatego, że mam tylko 6 dni na podróż, więcej dni wolnych nie dostaniemi :)

a moze zamiast Polski Rosja? co o tym sadzicie? zawsze mnie pociagaly te smieszne budowle w Moskwie...

Gość paszczakowa
To może za granicę , ale niedaleko - rejs statkiem po Dunaju. A jak wolicie w Polsce , to może do Gdańska. Bo śliczne miasto , a do tego nad morzem

wlasnie mialam napisac o Pradze ;) tez polecam...bylam tam dwa razy i jeszcze sie kiedys zamierzam wybrac !

Gość ee
tylko zakopane i okolice

akurat Zakopca to nie polecam, owszem piekny, ale pelno turystow, a pozatym mozna znalezc wiele fajnych i pieknych innych miejsc w górach... Nie wiem, moze jak ktos nie byl to zrobi na nim wrazenie, na mnie przestal robic juz dawno... Wole pieniny lub Karpacz...

Gość mijka
Made of sun....strona moze i ciekawa. tylko, ze niczego sie tam dowiedziec nie mozna, bo zawali cala strone, podniesc tego nie moge, wiec niczego nie mode sie dowiedziec , bo zawsze koniec jest odciety. wkurzyla mnie ta faleza

Gość mijka
BIESZCZADY sa piekne i cudowne we dwoje.

Gość a ja polecam
Toruń.. buahahahahah...oczyiwscie zartuje !!!! a tak na serio to moze zakopane???

mijka strona jest ok, jeśli masz dół odcięty to masz problem z rozdzielczością. Strona dotyczy hotelu, jeśli chodzi o miejscowość to jest to Jastrzębia Góra, więc odsyłam na inne strony.

Gość mijka
Made in sun....masz racje mam problem z rozdzielczoscia, bo monitor nie dostosowany do komputera i nie da sie zmienic. tzn da sie ale znowu wszystko bedzie bardzo male. a stronka to co zdolalam zobaczyc jest rzeczywiscie ok i bardzo oryginalna i jeszcze ta muzyczka. lubie bardzo morze i w jastrzebiej gorza raz bylam na krociutko i bardzo mi sie podobalo.

my byliśmy w zakopanym - polecam najpierw sięzastanówcie co wolicie morze czy góry,czy może wolicie zwiedzać a potem to już sobie jakoś wybierzecie miasto

wisła moze ? ale napawde polecam Karpacz:) szczególnie, ze tamtejsze biura podrózy maja w ofercie wiele fajnych wycieczek, jedno lub dwudniowych np do drezna, czy Pragi, do czech a takze po okolicznych miejscowosciach za smieszne pieniadze... np Drezno mnie kosztowało 50 z:)

Gość daglezjo kochana
pieprznieta pisze sie przez rz ;)