Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Narin

POMOCY mam żółte włosy

Polecane posty

Właśnie rozjaśniłam sobie włosy na blond farbą i wyszłedł mi kolor intensywnie żółty, który wygląda okropnie. Czy można nałozyć jutro jakąś inna farbę, która by ten paskudny kolor przykryła? Czy włosom by to zaszkodziło. Czy zaczły by z tego powodu wypadać?

Gość jaki był Twój kolor
wyjściowy?Myślę,że sama raczej nie powinnaś dalej farbować włosów bo skutki tego mogą być opłakane:-oNajlepiej będzie jak udasz się do fruzjera aby ratował Ci włosy z tego żółtego koloru.Sama lepiej nic już nie eksperymentuj!

ale ja muszę coś zrobić z tymi włosami jutro!!! Ja się ludziom na oczy nie pokarzę Mąż jutro pojedzie po ciemną farbę. Mam nadzieję, że się uda...

Gość a jaki jest Twój naturalny
kolor wlosów?

Gość nałóż
szampon koloryzujący gołębi chyba palete

Gość nałóż
wyjdzie Ci taki "biały" przynajmniej nie żółty

Gość nałóż
chyba C10

a czy jak na przykład kupie jakiś odcień kasztanowy lub fiolet ale w szamponie to on mi chwyci na te żółte? Naturalnie mam ciemny blond Wyglądam jak kurczak na wielkanoc :(

Gość nałóż
chwyci ale z kasztana too pewnie będziesz miała marchewkę

Marchewka !!! No to widzę że pozostaje mi tylko fryzjer? Boje sie pogorszyc sprawę a na dodatek jutro niedziela i jedynie fryzjer w hipermarketach pracują. Kurcze ja to zawsze mam pecha :( :(

Gość lipka
nic nie rob sama, bo pogorszysz. a kazdy ciemniejszy odcien na zoltych wlosach wyjdzie czarny

Ale czy fryzjer też nie załatwi mi włosów na marchewkowo?

Gość lipka
nic nie rob sama, bo pogorszysz. a kazdy ciemniejszy odcien na zoltych wlosach wyjdzie czarny

Zrobie tak jak radzicie. Juto pojadę do jakiegoś hipermarketu. Tam zawsze jakiś fryzjer jest otwarty. Pewnie będą mieli niezły ubaw z moich włosów. Tylko co jak mi powiedzą, że mam odczekać kilka tygodni? Mam nadzieję, że maja jakieś specjalne preparaty?

Gość lipka
nie kaza ci czekac, najwyzej uzyja jakiegos zmywalnego preparatu. nie martw sie, fryzjerzy maja dobre kosmetyki odzywcze.

Miałam to samo tylko wyszły nie żółte ale biale jak prześcieradło. W nocnym kupiłam kasztan i nałożyłam co prwda marchewki nie było ale taki wyprany ryży. Włosy dochodziły do siebie przez 3 miesiące wmasowałam w nie kilogramy odżywek.

Dzięki lipka Pierwszy raz tak mi się stało. Kiedyś farbowałam tym samym rozjaśniaczem i nic złego sie nie stało. Ale dzisiaj jak sie ujrzałam w lustrze to o mało co nie zemdlałam. Muszę się pozbyć tego koloru bo inaczej wpadne w depresję. :)

blues perła nauczę sie na twoim \"dramacie\" i jednak nie będę ryzykowała. Dzięki dziewczyny za radę. Strasznie to przeżyłam :)

No i jednak nie poszłam do fryzjera. Ledwo udało mi sie wyciągnąć mężą żeby podjechał do sklepu bym mogła kupić farbę do włosów. Na szczęście nic złego z włosami się nie stało :) :) Kupiłam farbę w kolorze mleczna czekolada. I wyszedł taki kolor jaki miał wyjść. Na szczęście. Ale juz na przyszłość raczej sama nie będę eksperymentować.