Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tobi

czy obiawem ciąży moze byc wydzielina z piersi???

Polecane posty

Gość tobi

podejrzewam ciaze,dziś mocno bolały mnie piersi,i jak nacisnełam na sutek wyleciało troszke bezbarwnego płynu,co to??? do teo mam bóle w podbrzuszu i tak jak bymnie jajnik zakłuwał!!!

Gość ninka25_ _
tez sie nad tym zastanawiam :(

Gość tak to jest ciąża

Gość tobi
ale na ile procent to ciaża???dodam ze jakies 2 ygodnie temu odtawiłam pigułki anty bo własnie podejzrewałam ciąże po niewziętych dwuch pigułkach!!!!

Gość caille
Niekoniecznie, mozesz miec za duzy poziom prolaktyny, idz lepiej do lekarza.

Gość tobi
ale nigdy nic takiego nie miałam,a podejrzewam ciaże i m,oje pytanko brzmi czy własnie obiawem ciazy może być taka wydzielina!! dodam ze boli mnie brzuch ,tak zarywa i pzrestaje w jajnikach,ale nie za mocno! do tego piersi bardzo powiekszone i nabrzmiałe,sutki duże!! bo wczesniej zapomiałam duch tabletek,kochałam sie do środka i potem jak odtawoiłam to tez sie kochałm do srodka

Gość tobi
a i jeszcze jakas białą wydzielin na bielixnie codziennie!!!!dodam ze nie mam stanu zapalnego!a i jeszcze jak wcześneij miaąłm okres z odstawienia pigułek to nawet podczas okresu i po nim miałam temperatutre powyżej 37

Gość tobi
powiedzcie mi prosze coś o tej wydzielinie z piersi!!! czy taka wydzellina moze byc obiawem ciąży,bo ja włąsnnei podejzrewałam ciąże a teraz ta wydzielina?????

Gość sloonkoo
wydzielina z piersi nie jest objawem ciazy... produkcja mleka czyli laktacja zaczyna sie po porodzie. powinien zbadac cie lekarz, moze to byc stan zapalny sutka lub gruczolow albo guzki czy torbiele wewnatrz piersi.

Gość afrodyta__
moja koleżanka miała dokładnie to samo - dodam ze nie brała tabletek. byla u lekarza, na badaniach i okazało sie ze ta wydzielina NIE BYŁA OZNAKĄ ciąży ( choc ona była przekonana ze to ciąża). dodatkowo lakarz jej powiedział ze wydzielina była wynikiem wzrostu jakis tam chormonów ( nie pamietam dokładnie ) i co ciekawsze powiedział jej ze mogła sie w tym czasie kochac bez zabezpiecznia, bo ta wydzielina stanowiła jakas bariere antykoncepcyjną. szczegółów nie napisze bo sie wtedy w to nie wgłebiałam jak opowiadała. mysle ze nie ma co panikowac - najlepiej do lekarza.