Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiccia187

jedna opryczka zeszla robi sie druga pomocy!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kiccia187

niee mam juz sily co wylecze a trwa to ok tygodnia 7 dni to nowa:(traz znoewue emi siee robi:(mam masc viatrazolin:(i moja nadzijee jst coraz mniejsza ze zejdzie do jutra:(:(:(

Gość kiccia187
pomocy:(

Gość nowa tutaj
polecam isc do dermatologa po tabletki heviran, na pewno ci sie wyleczy i nowa nie pojawi, i wyleczy sie szybciej mozesz smarowac to sonolem, do kupienia w aptece, na poczatku troche szczypie i jest tluste ale wysycha i powinno byc dobrze a jesli masz kloot w opryszczka czesto, np raz w miesiacu ci sie pojawia, to polecam półroczną kuracje, bierze sie jedna tabletke heviran codziennie przez 6 miesiecym to dlugo ale podobno efekty sa na jeszcze dluzej :) , jak tylko znowu mi wyskoczy oprycha to ide do dermatologa i biore recepte na heviran i chce terapie plroczna bo tez mnie to strasznie męczy wiem ze to okropne, ale musisz przebolec, jutro koniecznie idz do dermatologa, powodzenia :)

Gość ewelinkaa2
osobiscie uzywalam taletek w/w ale u mnie nie bylo wyraznych skutkow poprawy.mam ogromne problemy z opryszczka i moim niezawodnym sposobem na nia jest ZOWIRAX-2gr ok15 zloty.goraco polecam .pozdrowionka

Gość dobrze radzę
Jesli mogę cos doradzić to kup sobie tabletki MAXIVIT. 50 tabl. kosztuje jakies 25 zł a 100 szt. cos koło 40 zł (wybierz te drugą opcję). Wystarczy zażywać jedna tabletkę dziennie. Ja miałam kiedyś wielki problem z opryszczką bo nie wystarczy że wyskakiwała przynajmniej dwa razy w miesiacu to jeszcze musiałam brać zwolnienia bo strasznie puchły mi usta.Mialam sytuacje gdy po jednej opryszcze wyskakiwały mi kolejne i nie moglam tego wyleczyć. Pewna osoba poleciła mi Maxivit i od pol roku dwa razy wyskoczyła mi opryszczka i tego samego dnia mi zeszła- wogole nie puchły usta. Uważam że bedziesz z tego zadowolona bo slyszałam ze te tabletki pomogły osobom które miały ten sam problem.( nic innego na mnie nie działało). Dla wszystkiego możesz kupić rownież witaminę B kompleks. Sadze ze zapobieganie opryszcze jest własciwsze niż leczenie jej w momencie kiedy wyskakuje. Natomiast w momencie gdy ja masz najlepiej stosować SONOL - a nie jakies maście. Pozdrawiam

Mnie moze az tak czesto nie robia sie opryszczki (na szczescie) ale jak już wyjdą to ... 2-3 naraz !I to takie wielkie, pełne ropy :/ Uzywalam roznych masci ale bez wiekszego skutku :/

Gość dobrze radzę
Moim zdaniem maście sa do niczego bo zamiast wysuszać robia coś wrecz odwrotnego. Żaden Zovirax, Hascovir i inne pierduły. 100% jest SONOL a do tego bardzo tani - płyn z alkoholem za niecałe 3 zł.

Gość kicia178
to jest moja 3 opryszczka wtym misiacy nigdy nie mialam az takich problemow wyskakiwala mi raz na 2-3 miesiace nie wiem co jest .pierwsza pojawila sie na gornej wardze i dosc dlugo sie goila jak sie wygoila zaczela sie robic na dolnej wardze i tus pod nia jakies dwa dni temu calkowicie zeszla i teraz jest znowu na gornej wardze wczoraj mi sie zrobila(:biore maxivit ,mam wtabletkach witamine B,i masc viatrazolin ale dzis kupilam Zowirax wlasnie posmarowalam 5 minut temu tym usta zobaczymy co bedzie.Pytalam sie w aptece o ten Sanol ale odradzala mi ,powiedziala mi zle lepiej uzywac jednego srodkuwiec nie kupilam:)mam nadzieje ze za 3 dni nie bedzie sladu w sumie troche pozno zastosowalm ta masc bo juz mam pecherzyki ale cos'lepiej pozno niz wcale'poonoc:(:(:(teraz umowie sie do dermatologa jakos wtygodniu chcoaiz czasu nie mam za bradzo w srode mam egzamin na prawko:9pelno spr.a u nad to sie czeka do dermatologa 3 misieace;(dzieki za rady kobitki piszcie i wspierajcie mnie wtej ciezkiej sytulacji:*kocham was.jak myslicie do jutra zejdzie?:DZovirax komus pomogl/?

Gość kicia187
ja juz sily nie mam na to gowno dzis do szkoly nie poszlam przez to bo wygladam gorzej niz zle jeszcze mi sie rozlaal na cale usta;(mam spuchniete wargi i biore przeciwbolwe tabletki;(zabijcie mnie blagam!::(