Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tobi

mała wydzielina z piersi???

Polecane posty

Gość tobi

ponad 2 tygodnie temu odstawiłąm tabletki anty ponieważ zapomniałam przyjać dwuch,a kochałąm sie do srodka,wiec bardzo prawdopodobna była ciaża,wiec nie wybrałąm jeszcze tzrech ostatnich i odtawiłąm,krwawienie pojawiło sie po tzrech dniach,ale było jakies inne,sama krew i nie dużo! trwało 5 dni. potem zrobiłąm test wyszedł negatywny,ale moim zdaniem to było a wczwśnie na test. teraz codziennie po tochu pobolewa mnie brzuch,tak jakby zakłuwał i pzrestawał w jajnikach!piersi to cały zcas mam powiekszone,nabrzmiałe,zakole wokół brodawki powieksza sie! no i wczoraj zauwazyłąm ze jak nacisne na sutek lekko to wydobywa sie z niego mała wydzielina ,pzrezroczysta.czy to moze być jeszcze jeden obiaw ciazy??? dodam ze temperature w pochwie nawet w dni krwawienia maiłąm powyzej 37 stopni. ale najbardziej zastanawia mnie ta wydzielina????co to? czy któras miałą tak na początku ciaży???

Gość za mloda na dzieci
w ciazy to ja jeszcze przez jakis czas nie bede, ale czytalam o dbaniu o piersi artykul na www.mydziewczyny.pl - w dziale 'parada expertow' moze jeszcze jest, byl nieglupio napisany, moglabys sobie poczytac i moze bys cos znalazla o tej widzielinie ja nie potrafie Ci pomoc :(