Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROSZE O ODPOWIEDZI

WCZORAJ WIECZOREM KRĘCIŁO MI SIE W GŁOWIE, BRAŁAM 3 TABLETKE DIANE 35

Polecane posty

Gość PROSZE O ODPOWIEDZI

czy to moze miec cos wspolnego?

Gość Dianka 00
sluchaj ja 2 dni temu bralam dopiero 1 tabletke.. i tez strasznie mi sie krecilo w glowie... a dotego nie spalam pol nocy bo tak mnie mdlilo :O nie wiem jak tobie, ale mi moja lekarz powiedziala, ze jest to normalne i ze mam poprostu odczekac i nie przerywac brania tabletek... sama nie wiem co o tym sadzic... ale wiesz juz po 2 tabletce w glowie kreci mi sie duzo mniej ;)

Gość fiona 82
bralama diane ponad rok i sobie je chwale :) a co do zawrotow to jak sa to trzeba je przeczekac, chyba ze beda sie nasilac, ale poczatki moga byc takie

Gość mangolia
hej dziewczyny!wiecie w czym problem??bo po przeczytaniu ulotki,gdzie jest milion "skutkow ubocznych" zaczynacie myslec o tym tak intensywnie ,ze mimo woli wystepuja one u Was!!sprobujcie myslec ,ze jest ok,pomaga:)

Gość fiona 82
hehe ulotka to jeszcze pol biedy, ale jak sie zacznie czytac opinie innych to sie dopiero zaczyna ;) ale no co taka natura by wszystko wyolbrzymiac ;) pamietam jak moja kolezanka brala pierwsza tabletke to czula kazde mozliwe bolescie - > z nerwow ... i ja choc sama biore tabsy od 2 lat to wczoraj jak wzielam pierwsza Yasmin to na poczatku tez mi sie zakrecilo w glowie, ale to pewnie od tego ze od 2 tyg czytam ulotke i opinie na temat tych tabletek heheheh :D

Gość PROSZE O ODPOWIEDZI
laski ale ja czytałam ulotke tylko raz dawno temu i to nie była moja wyobraznia :O:O:O po prostu połozyłam sie do łózka i jak zamykałam oczy to zaczynało mi sie krecic tak mocno ze musiałam je otwierac co chwile... dopiero jak po czasie połozyłam sie na boku to przeszło :O hmmm...

Gość Luizaaaaaa
No, ja miałam tak samo przy tabletkach Yasmin. Niestety to nie jest nasza wyobraźnia, tylko naprawdę może się kręcić w głowie. Teraz biorę Harmonet i efekt "kręcenia w głowie" został zredukowany do minimum bo to są najlżejsze tabletki (obok Logestu i Mercilonu i Novynette) na rynku. Także w razie co, polecam.... a Dianę to powinno się brać niedługo, bo to lek antyandrogenny. Maksymalnie rok chyba, jakoś tak.

Gość
Pierwszą tabletkę wzięłam o 22, mdliło mnie i rano wymiotowałam, potem przez cały dzień źle się czułam, kręciło mi się w głowie, po dwóch dniach problem minął, to normalne na początku brania tabletek🌼

Gość miniiii
biorę Diane drugi miesiac... czasem źle, słabo się czuję , ale to i tak teraz nic z tym, co było na poczatku. zmienię je czym prędzej!!! chce któras 1 opakowanie, w zamian stedril, microgynon, lub recepty :D

Gość lolikus
Ja źle znosiłam diane. Krecilo mi sie w glowie i ogolnie bylam nie do zycia. Moze dlatego ze diane maja bardzo duza dawke hormonow.

Gość PROSZE O ODPOWIEDZI
Z tym, ze ja ogólnie dobrze sie czuje po Diane- tzn. narazie nic mi nie jest w ciągu dnia. wczoraj ok.15 min odłyknięcia tabletki było mi troche niedobrze ale juz nie kreciło sie w głowie!!!!!

JA biore 5 dzien Diane i fatalnie sie czuje...jest mi caly czas niedobrze, nie moge nic jesc, raz jest mi cieplo raz jest mi zimno, raz jest mi duszno ze otwieram wszystkie okna. Jestem jakas rozdrazniona i zaczelam plakac z byle powodu. Nie sadzilalm ze jakies skutki uboczne mnie dopoadna. Jak sobie z tym radzic?? Wiadomo ze gin powie ze zjesc do konca opakowanie i dopierowtedy sie zobaczy. Ale ja do tego czasu umre przez te bole glowy i nudnosci. Co robic i jak sobie z tym radzic???