Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nodi19

Pożegnanie z Afryką-nowa seria Bielendy?

Polecane posty

Gość nodi19

Stosował ktoś? ja uwielbiam wszelkie nowości a te kosmetyki są dość interesujące, chyba wypróbuje to serum silnie wyszczuplające.

a jakich są mniej więcej cenach i czy są już dostępne w sklepach bo ja np.chciałam kupić tę nową serię wapniową z ziaji , ale nigdzie nie ma...

Gość nodi19
no widziałam ostatnio w Carrefourze zdaje sie tą serie bielendy, nie są drogie ceny.To serum chyba ok.17 zł.

Gość na pewno jedna i druga seria
jest w Leclercu, bo i Ziaję już kupiłam (jakieś 3 tygodnie temu) i Bielende (błotną maskę do włosów i kokosowe mleczko do ciała) naprawdę tanio - seria Ziaji około 4-6zł, a Bielenda 6,50 i 7,50zł, ale w promocji

Gość nodi19
i fajne to mleczko i maseczka?

Gość mleczko czeka jeszcze
na swoją kolej :) natomiast maseczka jest jakaś taka nijaka nie wiem czy to dlatego, że mam zdrowe i lśniące włosy czy dlatego, że rzeczywiście jest nijaka szczerze mówiąc wolę moje włosy po zwykłej odżywce L`oreala czy Pantene Pro-V

Gość mleczko ma
rewelacyjny zapach, jak ktoś lubi kokosy. Długo sie trzyma.Jestem zachwycona. Mam też szampon z glinką - ale jest do bani. Maseczka do twarzy jest o.k. Ogólnie podoba mi sie ta seria, głównie ze względu na egzotyczne zapachy, uwielbiam takie klimaty. faktycznie pachnie Afryką, gorącą, rozgrzaną, zmysłową. Ale szamponu nie polecam.

Gość nodi19
no własnie ja też zainteresowałam sie tą serią ze względu na jej egzotyke :) zastanawia mnie tylko jedno-butelka tego mleczka chyba nie jest zbyt praktyczna...

Gość Jennyfer
A Pozegnanie z Afryka czy jakoś tak:błoto do włsosów.Miałyście??Jakie efekty??

Gość Ciekawa jestem...
ja mam ten daktylowy olejek do kąpieli, fajny jest, śmieszny ma zapach trudno go do czegokolwiek porównać.

Gość Jehonala
Czy ktoś używał błota do włosów tej firmy??? Jakie są efekty? Zainteresowałam sie tym, bo to pierwszy kosmetyk do stosowania nie tylko bezpośrednio na włosy ale też i na skórę głowy. Tyle że jestem nieufna w stosunku do tego co piszą na ulotkach :(((

To nie jest \"Pożegnanie z Afryką\", tylko \"Powitanie z Afryką\". Ładnie pachnie, ale np. piasek do kąpieli dość średni. Zapach bardzo intensywny, ale krótkotrwaly, pisaek nie musuje, no ale nowinka fajna.

Fakt - powitanie :D zasugerowałam się filmem i jestem rozkojarzona. Chodziło mi raczej o odżywke do włosów - zreszta w końcu założyłam nowy temat, bo pytam tam jeszcze o ziemie wulkaniczna. Obawiam się, że tam również jest \"pożeganie\" zamiast \"powitanie\" - oby to nie był tytuł proroczy :D