Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nastka...

Paznokcie w złym stanie!

Polecane posty

Gość Nastka...

Pomóżcie! Moje pazokcie się rozdwjają, a płytka paznokciowa jest zabarwiona na żółto. Moze macie jakies sposoby, by pazurki stały się mocne i ładnie białe? Pomocy! :)

Gość na żółto
? masz grzybicę ?

Gość Nastka...
to odpada! akurat nie mam skłonności do grzybicy!

Ja tez mam problem z paznokciami ale calkiem inny od dawna obgryzam wiem ze to zle wyglada ale nie panuje nad tym a jeszcvze jak mam jakies stresy to juz wogole.Moze ktos ma na to sposob... ?

Gość Nastka...
A próbowałaś lakierów przeciw obgryazniu paznokci? Ja osobiście nie stosowałam, bo nigdy nie miałam z tym problemów, ale moja siostra tak i juz nie obgryza. Ostatnio, przez te moje rozdwajanie ma ładniejsze paznokietki niz ja!

Probowalam, oczywiscie na poczatku masz wstret a pozniej powiem szczerze ze przyzwyczajasz sie do tego smaku i znowu sie nie obejrzysz i obgryzasz.... :-)

Gość plaski tyleczek
moze masz jakies niedobory ? bierz jakies tabletki z witaminami np. merz spezial skrzypovita silica ...

Gość Nastka...
a co zrobi, żeby płytka była ładna i biała?

Gość monia80B
ponoć cytryna wybiela

Straszny nalug , wiem..ale co mam zrobic.Jak juz mi sie uda zapuscic to mija tydzien i same sie lamia takie sa slabe. :-) :-) :-) :-)

Gość ewelinkaa2
powinnas moczyc plytke paznokciaw cieplej oliwie z oliwek,stosowc kremy do rak i paznokci oraz obinac paznokcie az do momentu kiedy beda rosly zdrowe i ladne,wsakazne jest takze bys ich nie malowala.ja mialm straszne problemy z paznokciami po zdjeciu akryli i te sposoby okazaly sie niezawodne by moje pazurku znow byly piekne i zdrowe....