Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siki siki

czy rzeczywiście mocz jest dobry na trądzik?? komu pomogło ??

Polecane posty

Gość siki siki

Gość opryszczona
Przylaczam sie do pytania, czy mocz pomaga na tradzik???

Gość malwinkaaa
ja tez wlasnie o tym ostatnio slyszalam i zaczelam stosowac ale nie wiem czy to to pomoglo czy rozne masci ktore stosuje ... albo aloes bo liscmi przecieram tez syfki... ale duzo osob mowi ze im pomoglo i nie tylko na tradzik ale wogole na rany...owrzodzenia itp

Gość MAJECZKA AAA
JA SIE WŁASNIE POSMAROWAŁAM I TROCHE MNIE SWĘDZI TAK MA BYĆ ??? JAK CZĘSTO MUSZĘ SMAROWAĆ TWARZ W CIAGU DNIA ZEBY SYFKI ZNIKNELY??

a ja stosuje mocz na syfki i jest oki:)polecam i wcale sie nie nasmiewam z innych.Poczytaj troche o uynoterapi a pozniej moz,ze ktos jest pojebany!!!!!!!!! wyzej podalam wam stronke o urynoterapi jest rewelacyjna poczytajcie a moze sie przekonacie ,ze warto stosowac mocz na syfki. Mnie tez na poczatku pieklo ale teraz juz nic nie piecze:)pozdrowienia.:)pa

Gość do jestescie wiesz co sama
jestes poj***** to ze cos ci sie nie podoba nie znaczy ze zaraz musisz to wten sposob komentowac poczytaj opinie w necie tych osob komu taka kuracja przyniosła efekty a jest ich sporo.!! mocz pomaga na cere a ty mozesz nam tylko zazdrościć bo efekty sa ogromne.... na pewno leprze niz po jakichs tam kosmetykach z ktorymi tak naprawde nie wiadomo co było robione w fabryce

Gość nie wiadomo co w fabrychach
robią , a ty wiesz co w twoim moczu sie znajduje ?

Gość ludzie a próbowaliście takiego
mydła ziołowego BONIDERM? ja miałam okropne syfy i po około miesiącu stosowania tego mydła zniknęły prawie całkiem!!! już 5 lat od tamtej pory minęło i syfy mam tylko raz w m-cu przed okresem, ale to też nie zawsze. wtedy jak dotykam za bardzo twarz. bo wiadomo NIEDOTYKANIE twarzy jest BARDZO WAŻNE!!! moim zdaniem to conajmniej 50% sukcesu w pozbyciu sie pryszczy.

odzywiam sie zdrowo, nie obzeram sie fast foodami i przemywam twarz moczem i wiecie co??!! MAM IDEALNA CERĘ! JAK Z OKŁADKI i nie wstydze sie mowic w jaki sposob to osiagnełam bo wiem co naprawde mi pomogło a nie jakas chemia nie wiadomo skąd mowcie co chcecie mozecie wyzywac i martwcie sie własna cera i jeszcze jedno zastanowcie się miał ktos z was kidys pryszcze w okolicy pęcherza moczowego?? no własnie....

Gość mój zestaw na syfy to
boniderm, krem babydream, krem siarkowa moc, maść aknemycin. tak syf był taki do wycisnięcia biały to wyciskałam smarowałam spiryt. salic. i masc aknemycin. i w ogole ta mascia smarowalam syfy. jest zajebista.

Gość a mężczyznę to ty masz

Gość Aniulka78944
Od kilkunastu lat borykałam się z bardzo dużym trądzikiem. Gdy wszystkie możliwe metody zawodziły, postanowiłam przemywać twarz moczem. Ale po kilku dniach miałam straszny wysyp ropnych krost. Utrzymywało mi się to przez 2 tygodnie dlatego przestałam wcierać moczu.Zastanawiałam się dlaczego tak się stało, wcześniej wiele czytałam wypowiedzi od osób które stosowały i im pomogło. 3 miesiące temu spotkałam pana który od lat stosuje urynę w wielu różnych przypadlościach, nawet ją pije. i dopiero od niego dowiedziałam się jak należy to robić aby skutkowało. Aby zastosować kurację uryną należy wcześniej przygotować się do tego, najwazniejsze jest stosowanie diety. Z moczem wydalamy wszystkie szkodliwe związki i toksyny zalegające w organiźmie i jeśli takim moczem posmarujemy twarz to ponownie te szkodliwe związki wcieramy w skórę co pogarsza jej stan. Aby wcierać mocz w skórę powinien on mieć przeźroczysty kolor, im jest ciemniejszy tym więcej tych szkodliwych związków. Ja przygotowałam się w ten sposób. Przez tydzień nie jadłam słodyczy, nic smażonego,zero cukru czy tłuszczu. Piłam 3 litry wody+ herbatki ziołowe, dużow warzyw i owoców. Po tygodniu diety zaczęłam przecierać twarz moczem, i robię to już dwa miesiące a rezultaty są świetne. Trądzik ustapił mi w 70%, a nawet zauważyłam że blizny i plamki też się zmniejszają. Dietę stosuję ciągle dzięki czemu osiągnęłam dwa super efekty pozbywam sie trądziku i schudłam. Dodam że oprócz przecierania robię jeszcze dwa razy w tygodniu okłady z moczu. Naprawdę polecam.

mam i dajcie spokoj moczem smaruje sie rano potem krem wszystko zdazy wyparowac a jak sie z nim wieczorem spotykam nie ma sladu ale efekt jest!!!

Gość no pewnie nie ma faceta
albo facet nie wie o tych eksperymentach albo moze lubi pissing! bo tak to nie wiem czy by ja w twarz pocałował... :P

Gość w okolicy pęcherza moczowego
to pewnie nidgy się nie dowiemy ale zapalenie pęcherza i przewodu moczowego zdarza sie i moze przebiegac bezobjawowo przyczyna są takie małe żyjątka na bologii powinny cie o nich nauczyc

Gość ale powiem ci ze przy takiej
diecie to i bez wcierania moczy syfy powinny istapic. bo czesto syfy sa wynikiem zanieczyszczenia organizmu. ja zawsze jak schudne choc troche to mi syfy znikaja.

Gość musisz dużo kasy wydawać
na perfumy

sami macie twarz jak pizza i jak wam sie nie podoba to nie musicie tu zagladac włascicielka tego topiku chciała uzyskac informacje a wy widocznie potraficie tylko zatruwac a co do tego kogos od perfum u zdrowego człowieka mocz jes BEZZAPACHOWY twoj nie? to wspolczuje

Gość mocz każdy jest z amoniakiem
a amoniak ma zapach może masz słaby węch

Gość mocz każdy jest z amoniakiem
przepraszam nie za moniakiem ale z mocznikiem własie siedzę przy chemii - egzaminy

a i jeszcze cos jak dziewczyna łyka facetowi sperme to jajos nikt obrzydzenia nie czuje? co za ludzie

Gość Bo wy zle robicie
zamiast smarowac trzeba pic, najlepiej szklanke moczu dziennie

Gość Albo dwie

Gość upssss
najlepszy mocz od prawiczka, a nie jakieś szczo...y

Gość ddsj
Ja nie pijam niczyjej spermy, to jest obrzyyyydliwe, niedobrze mi się robi jak to czytam. To robią tylko i wyłącznie panienki z pod latarni !

Gość szokkk
masakra na tym forum się zrobiła jak można pisać takie rzeczy??? Może jest to spowodowane tym, że odzywają się najwięcej osoby które nie mają problemów z cera... Jeśli chodzi o ten mocz to nawet moja babcia, która zawsze wszystko wie mówiła mi kiedyś, żebym sobie przemyła pryszcze moczem, ale nie posłuchałam.. Jednak dziś to zrobię bo mam bardzo dużo przebarwień po pryszczach bo stosuje od 3tyg visaxinumi chyba pomaga skoro pryszczy mniej i tylko blizn więcej

Gość szokkk
i jeszcze jedno maseczka cynamonowa jest dosyć dobra przy regularnym stosowaniu po prostu mieszać mieszać mieszać cynamon z wodą najlepiej mineralną i nałożyć wiadomo cynamonu i wody tak na oko żeby była papra nie za gęsta i nie za żadka

Gość Dobry na wszystko
Taaaaak Mocz jest dobra na wszystko - Lord Wader miał taką mocz