Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fser

dlaczego mało jest takich lasek w Polsce?

Polecane posty

To są Twoje wnioski [od razu Ci mogę powiedzieć - MYLNE WNIOSKI], więc za przeproszeniem... nie wciskaj ludziom kitu, dobrze? Tu mogą być dzieci... ;)

Gość fser
To kto rylik ?Buhahaha

Gość fser
a ty pewnie jestej ta laska wazaca 80 kg .Z tapetą na paszczy i uważasz sie za boginie.A jak sciagniemy tapete to wygladasz jak paszczur mam racje?

Gość bo my mamy dobre aktorki
aktor ma grac dobrze a nie tylko dobrze wygladac. Poza tym wydaje mi sie, ze mamy sporo ladnych. Poza tym nie porownuj 250 mln Usa z 40 mln Polska. Zreszta ja naprawde widze mnostwo pieknych dziewczyn, az sama sie dziwie, ze ich jest tyle

A po co Ty w ogóle szukasz jakiejś \"przedstawicielki\"?! Puknij się w głowę i zajmij lekcjami... bo widzę, że IQ to masz pokroju myszy. Idąc Twoim tokiem myślenia dojdziemy zaraz do \"przedstawiciela mężczyzn\", \"przedstawiciela polskiego dziecka\" ...

Gość fser
aż kleksa w majty zrobiłem z podniecenia. Babcia będzie wściekła, bo to jej :O

fser... jesteś coraz bardziej żenujący. Nie znasz mnie, a oceniasz. Nie widzisz, że to idiotyczne?

Gość fser
sorry kobieto ,ale najniższe IQ jakie stwierdzono u cżłowieka wynosi około 60 Widze ,zes ten tego do zbyt myślących nie należysz.Załoze sie ,ze ty miałas tą 60 - tke buahaha

Gość fser
dodam nieskromnie, że to 60 osiągnąłem ja :classic_cool: Troszkę musiałem ściągać :classic_cool:

Gość fser
o ten z 17 52 too podszyw .Widze ze sie zaczyna .Jakis przygłup tu włazi

Ale nie wiem czy podszywacz jest większym przygłupem od Ciebie... On jest przynajmniej zabawny ;)

Gość fser
dobra ja tu juz nie gadam bo podszywy wchodzą dobranoc

Gość fser
przepraszam was, nie wziąłem dziś swoich leków :O Nawet mój gołąb który śpi ze mną w łóżku nie może już mnie słuchać :O Wybaczcie :O

Gość fser
dobranoc wszystkim i tej z IQ =60 też . Mla mla czy jak jej tam.

Tak, tak... oczywiście. A ja taka miła dla Ciebie byłam... ;) P.S. Co do IQ niestety [dla Ciebie] spudłowałeś...

Gość fser
Idem spać bo mi się obie moje główki już strasznie dziś zmęczyły :(

Gość fser
na odchodnym kobieto z 60 mogłabyś mi podac kilka ładnych Polek .Bo widze ,ze nie wymieniłas ani jednej.Nie jestes w stanie ?

Gość asiaaaaaaaa
joanna trzepiecinska joanna brodzik beata kozidrak ilona felicjanska kasia cichopek iza scorupco i wiele wiele innych tych slawnych i mniej slawnych a najwiecej tych na co dzien spotykanych na polskich ulicach

Gość do autora
Malo jest takich "lasek" bo: 1. W Polsce dziewczęta nie chodza z golym tylkiem po ulicy 2. opalamy sie rownomiernie - nie mialam pojecia,ze trzeba miec blada dupe, zeby zostac uznana za laske :P 3. Czy grubsze czy chudsze-jestesmy bardziej proporcjonalnie zbudowane od "pieknosci" z podanego przez kolege linka 4. wlasnie-czy oprocz bladego tylka i kawalka plecow widziales jej twarz? Widziales jej sylwetke w pozycji "bacznosc"? skad wiesz czy "laska" nie jest paszczurem z nogami na beczce prostowanymi? 5. zapewniam cie, ze w polsce jest mnostwo o wiele lepszych lasek; niestety-ty mozesz sobie o nich jedynie pomarzyc, nastoletni pryszczaty onanisto z Pcimia dolnego (ktory poza swoj Pcim nie wyjechal-wiec skad biedaczyna ma miec pojecie jak wyglada kobieta-wszak jedyne kobiety ogladane przez kolege to jego matka, ciotka, babkasprzedawczyni z miesnego, nauczycielka i kilka rownie pryszczatych kolezanek z jego podstawowki...) Bez pozdrowien Laska o niebo lepsza od panny z linka :P

Gość fser
kozidrak buahaha/ scorupko? heheheh. Moze brodzik jako jedyna w tym całym towarzystwie nie jest brzydka,ale do pieknosci jak Natalia Oreiro jej daleko.

Mógłbyś mnie nie traktować \"z góry\". Bardzo bym prosiła. Bo to, że przerysowałam trochę Twoją osobę nie oznacza jeszcze, że możesz się nade mną pastwić i co rusz nazywać mnie \"kobietą z 60\". Co do pięknych kobiet: Milka, Anna Idziak, Kalina, pani spod 44, ekpedientka w Galerii Centrum, pani prof. od polskiego z LO mojej siostry, pani dr od ekonomiki przedsiębiorstw... To same piękne kobiety choć o zupełnie innych typach urody.

Gość fser
tak tak znam takie jak ty .Pewnie jestes chuda ,ale twarz masz taką ,że aż strach się bać.I tak uważam ,ze żadna Polska aktorka nie jest równie urodziwa jak NAtalia Oreiro czy jak jej tam.

To podszywacz czy sięgnąłeś już bruku? [bo nie wiem czy mam reagować...]

Gość fser
to poprzednie nie było do mla mla tylko do autora

Gość fser
to byłem ja nie podszywacz

Gość fser
no i cichopek tez ,ale o tym było wczesniej

Gość he he he
jestem ciekwa jak ty wygladasz cwaniaczku ...autorze tego topicu hehheheh pewnie jakis zarozumilay narcyz albo brzydal z brzuchem