Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bon appetit

pytanie do dziewczyn doswiadczonych w tabletkach anty ...

Polecane posty

Gość bon appetit

własnie skonczyłam brać 1 opakowanie tabletek microgyron21. przez całe 21 dni miałam lekkie plamienia troche wkiesze troche mniejsze. raz nie było wcale.. itd. w połowie opakowania kochałam sie z facetem -narazi ew zabezpieczeniu- i nagle dostałam silengo plamienia krwawienie.itd... przeszło . wczoraj kochałam sie kolejny w zabezpieczeniu( dlatego ze przez 1 opakowanie postanowiłam sie dodatkowo zabezpieczac) a sprawa wyglada mniej wiecej tak -----> 6 listopada wzięłam 1 tabletkę .... od 6 listopada do 27 listopada miaj równe 21 dni... okres powinnam dostać w przerwie 7 dni.. a ja dostałam dzis.. chyba to okres ale plamienie jest czerwone lekkie NIE brunatne. dodam ze wczoraj wziełam ostatnia tabletke a dzis dostałam juz okres... mimo ze zazywam ja o stałej porze o 23 a jest dopiero 18.. ;) chyba troche namiesząłam ale podzielcie sie ze mna uwagami :classic_cool: ❤️

Gość bon appetit
prosze o odpowiedzi bardzo cenię sobioe wszelki euwagi..

Gość bon appetit
i zadna nie odpowie ??? tyle was tu jest na tym forum i zadna z bab nie odpisze ???

Gość Oleńka 21
Niestety nic Ci nie poradze poza tym, ze powinans pojsc z tym do ginekologa bo raczej tak byc nie powinno.Mowie o tych planieniach w czasie calego cyklu, na poczatku moga wystapic ale chyba nie w takiej ilosci jak napisalas i jeszce do tego to krwawienie w czasie seksu... Pojdz do lekarza i moze przepisze ci cos innego.

Gość Madziula22
Ja biore tabletki takie jak ty i okres dostaje roznie raz w pierwszym dniu raz w siodmym! Nie ma zadnej zaleznosc! Plamien nie mam ale moja przyjaciolka miala i lekarez poprostu zmienil jej tabletki! Bo nie powinno ich byc! No ale ze to jest twoje pierwsze opakowanie ( bo tak zrozumiałam) to wydaje mi sie ze organizm troche zeświruje i za jakies 2-3 miesiace bedzie ok! Przynajmniej u mnie tak bylo! Pozdrawiam

Gość bon appetit
zaczęłam brac tabletki z mysla ze to jest dobra forma zabezpieczenia ale raczej chyba zrezygnuje nie chce sie zapedzic w kozi róg, czuje sie nafaszerowana tymi chemikaliami;/ poza tym nie prowadze regularnego zycia seksulanego wiec nie warto sie chyba faszerowac tabletkami... wiem ze powinnam sie zastanowic nad braniem juz wczesniej zanim zazyłam pierwqsza tabletyke ale mam shiza co do mojego zdrowia ... zrezygnuje z tabsów. mimo ze to tylko 1 opakowanie,,,, zapewne mój organizm ześwirował jzu całkowiecie to dam mu odpocząc niech naturlani efuncjonuje.. :) tym bnardzije ze seks raz na 3 tygodni i brani etabsów mija sie z celem

po pierwsze żeczywiście nie ma co faszerować sie tabletkami skoro kochacie się raz na 3 tyg. pomyście o innej formie zabezpieczenia. A po drugi jeśli chodzi o te krwawienia to: ja jak zaczełam brać poraz pierwszy pigułki to lekarz powiedział że przez 3 pierwsze opakowania moge mieć non stop plamienia,krwawienia i że to je4st normalne tylko że tak naprawde to tak zaplątałaś siew tym opisie że ja nic nie zroumiałam najlepiej idź do lekarza a będizesz spokojniejsza

Gość lolikus
Przy pierwszych 3 opakowaniach moga wystapic plamienia. Jesli jednak beda bardzo silne to znaczy ze sa nieodpowiednio dobrane pigulki. Warto wtedy isc do lekarza i poprosic o zmiane.