Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana swoimi cyckami

mam duże piersi,jak to zatuszować?

Polecane posty

Gość załamana swoimi cyckami

Mam bardzo duże piersi,czy któraś wie,jak to zatuszować?

Gość naczynkoooola
zapewne czekasz na komentarze ze wszyscy ci beda zazdroscili.........

Gość cycata
Ty ich nie chowaj ty je esponuj. Wszystkie laski chcą mieć duże tylko ty jedna nie?

Gość CZARNA23
moze schudnij???

Gość a kuku
Duże jest piękne :P .

Gość to taka foremka.......
co to znaczy duze? od jakiego rozmiaru zaczynaj sie duze? :O

Gość zmeczona
Takich topików jak twój było już tu setki a może nawet tysiące. "Jak zmniejszyć ogromne piersi ?" "Jak powiększyć mały biust ?" Już rzygac się chce ciągle od tego. Ja mam bardzo małe cycki. Wolałabym mieć większe ale mam takie jakie mam i nie zakładam topików w stylu "Mam małe cycki! Co robić?" Mam takie jakie mam i w dupie mam to już. Robie z tego zalete, nie wade. Ty masz duże cycki których spokojnie mogłabym ci pozazdrościć więc albo zrobisz z tego zalete albo bedziesz się katować niepotrzebnie złym myśleniem masochistko

jak nalozysz bardzo krotka spodniczke albo bardzo krotka sukienke to jest spora szansa ze beda sie troche mniej patrzec na twoje piersi

Gość co za bzdura
właśnie bardziej się beda na nia gapić jak bedzie w krótkiej spódniczce. Wtedy to już całkiem ją zjadą wzrokiem z góry na dół łącznie z biustem

Gość she works hard for the money
a ja mam ładne, takie w sam raz. Bardzo mi sie podobają. Tylko nie bardzo mam je komu pokazywać, ale to szczegół.

Gość ważnataka
ciemne rzeczy, pd szyję, bez dekoldu, długi szal zwieszony po obu stronach biustu, kamizelka...lużne bluzy. schudnij jeżeli masz z czego.

Gość hehehehehehehe

hehehehe, dobre :) zupelnie o tym zapomnialem ;) trzeba cos robic bo inaczej nudno no to gdzie te fotki ? dawno tu nowych fotek nie widzialem

nie dziw, bo juz cale wieki tu zadnych fotek nie widzialem ;)

to zaczynaj: moderia@o2.pl i przy okazji napisz o .....60 sekundach, tak po cichutku.

moderia, czas spac, za kilka godzin praca mnie czeka, narka 🖐️

Gość Ala ma kota
też mam duże piersi i bardzo staram się to ukryć i nawet myslałam,że mi się to udaje,ale ... Ostatnio znajomy powiedział mi,że nie powinnam ciągle chodzić w "workach",bo to oznacza,że coś ukrywam,albo,że nie akceptuję swojego przodu. Zjarałam buraka i tyle tego było. Duże piersi mam odkąd sięgnę pamięcią. W wieku 13 lat już to był mój koszmar!!!!!!!!!!!!

Gość vanessa24
a mi duze piersi urosły w wieku 19 lat wtedy miłam c ,potem d a teraz 4 lata po ciazy mam e .Hujowo jak niewiem co .

Gość bzibzi
jak byłam młoda to miałam D, a teraz po ciąży mam F i jest to mój najstraszniejszy koszmar, buuuuuuuuuuu

Gość ale ale ale
odchudzanie mi nie zmniejsza piersi. Owszem obwód tak! Miałam 75 pod biustem, 98 w biuście , schudłam 15kg i mam 70pod i 90 w biuście i nadal E tyle że 70E! Big cyc jak był, tak jest...Spróbuję jeszcze z 5 kilosków schudnąć i zobaczymy!

Gość diadel
a ja jestem maniakiem duzych piersi i nie wiem po co kobiety chca je ukrywac ;)

Gość perełkka
ciemne góry , jak dekolt , to w kształcie v ; pomaga noszenie ubrań z rękawami - jak by to powiedzieć - nie doszytymi z boku , ale ukośnie , gdzie szew idzie od szyi do pachy ; jeśli chodzi o workowate ubrania , to nie za bardzo , bo wtedy nie tylko piersi wydają się masywne - cała góra wygląda na dużą . Chyba że coś z lekkiego , zmiętolonego materiału - ale wielkie bluzy w żadnym wypadku; noś rzeczy dość dopasowane , ale nie obcisłe wkurzają mnie takie cipy , które zaraz wysnuwają wnioski , że laska domaga się pocieszeń i komplementów, że duże cycki są takie fajne - sama mam balony i też kiedyś nie wiedziałam , jakie ubrania dobierać , żeby nie wydawały się takie ogromne - bo po prostu się krępowałam , jak jakieś oblechy się wgapiały w moje cycki