karooliana 0 Napisano Listopad 27, 2005 Mam poważny problem. Około czterech dni temu uprawiałam stosunek z chłopakiem. W czasie stosunku pękła prezerwatywa. On jest pewny, że się na mnie nie spuścił. I moje pytanie brzmi: czy mam się obawiać tego, że mogę być w ciąży? Czy jest jakie kolwiek ryzyko? Bardzo proszę o odpowiedź, naprawde to dla mnie bardzo ważne, ponieważ ja nie chce mieć dziecka i muszę jakoś zaradzić na to. Proszę pomóżcie!! Jeśli myslicie, ze jest jakie kolwiek ryzyko to napiszcie jak mam zaradzic temu, żeby nie być w ciąży!! Bardzo Was o to prosze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jak nic jesteś w ciąży 0 Napisano Listopad 27, 2005 już po zawodach.:-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karooliana 0 Napisano Listopad 27, 2005 Hmm tak myślisz? Ale skoro się nie spuścił to może nic nie ma... Hmm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jak nic jesteś w ciąży 0 Napisano Listopad 27, 2005 w mojej dotychczasowej karierze jeszcze nigdy sie nie pomyliłem, a więc RADUJ SIE.:-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karooliana 0 Napisano Listopad 27, 2005 Ehh ja nie chce tego dziecka!! Co moge zrobić? Ehh no ale skoro się nie spuścił to z czego ma być to dziecko? Ehh, co ja mam robic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karooliana 0 Napisano Listopad 27, 2005 Ehh proszę piszcie co o tym sądzicie, to naprawde dla mnie bardzo ważne... bo ja nie chce być w ciąży!! Co ja mam robić? Ehh... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_acha_ 0 Napisano Listopad 27, 2005 A miałas wtedy dni płodne czy niepłodne ? ? ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arkanta Napisano Listopad 27, 2005 przepraszam bardzo a moze podasz wiecej info? ktory dzien cyklu? i wogole? dlugosc cykli? ostatnie krwawienie? kiedy sie spodziewasz nast miesiaczki? co to ja, jasnowidz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eden Napisano Listopad 27, 2005 po pierwsze nie tak łatwo zajść w ciąże jak by to się mogło wydawać,po drugie Dziewczynko jeżeli zdarzy się taka sytuacja że pęknie prezerwatywa i istnieje ryzyko zajścia w ciążę to jest coś takiego jak POSTINOR ktory można zażyć do 72 godzin po stosunku :-) a 4 dni po to trochę na martwienie się za późno :-) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolikus Napisano Listopad 27, 2005 Jak miałaś dni niepłodne to nie masz sie czym martwic. Jak mialas plode to sprawa troszke sie komplikuje, bo przed wytryskiem moglo poleciec kilka kropelek. Gdybys pomyslala wczesniej to moglas isc do ginka po postinor. Bierze sie go do 72 godz po stosunku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karooliana 0 Napisano Listopad 28, 2005 Jednak nie jestem w ciąży, dziś dostałam okresu. Ha! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nekta Napisano Listopad 28, 2005 To tylko źle świadczy o Tobie,że jako osoba która podjęła współżycie nie znasz wcale swojego cyklu, ani zasad antykoncepcji bo gdyby tak było zapewne nie zadawałabyś takich pytań.Jak się nie podszkolisz to mamą możesz być bardzo szybko! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach