Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość black no 1

biale z ..czarnego

Polecane posty

Gość black no 1

no wlasnie. Juz kiedys poruszyłam ten temat ale nie otrzymalam zadnej konkretnej odpowiedzi. Chodzi mi o to, czy jest realna mozliwość powrotu do wlasnego koloru wlosów. Naturalne mam blond, a farbuje na czarno. Dobrze sie czuje w czarnym, ale zaczyna wkurzac mnie to ciagle farbowanie odrostów- dosłownie sa juz po 2 tygodniach! Coraz powazniej mysle o powrocie do swojego naturalnego koloru..ale czy to mozliwe??? Dodam ze mam bardzo dlugie wlosy i nie chcialabym ich jakos drastycznie skracac. Moj pomysl jest taki: skrocici wlosy ok 10 cm, poddac dekoloryzacji i zafarbowc tak na początek na ciemny blond albo jakis podobny. Sama nie wiem..tak mi doradzala fryzjerka, ale nie wiem czy warto ryzykowac. Moja siostra pozbyla sie problemu po prostu scinajac wlosny na krotko. Ja jednak sie wyobrazam sobie nosic takiej dlugosci. Prosze o porade. Moze ktoras z Was miala podobny dylemat???

Gość Black no 1
auuuuuuuuuuuu nie mowcie mi ze jestem az takim wyjątkiem:(

Gość fryzjerka dobrze Ci doradzała
Lepiej sama nic nie kombinuj z włosami,nie warto ryzykowac i samodzielnie ich farbować:-oNajlepiej zrobisz jak powierzysz swoje wlosy dobremu fryzjerowi:-)Zwłaszcz przy tak drastycznych zmianach i silnych zabiegach jak koloryzachja

Gość olaaaa
ja niestety ci nie pomoge bo mam ten sam problem tyle ze z natury jestem brunetka a farbuje sie na czarno teraz chcialbym wrocic do mojego koloru i farbowac na ładny czekoladowy ale nie chce mi sie czekac az mi odrosną i chodzic z odrostami ale chyba nie ma innego wyjscia ewentualnie mozesz nie farbowac odrostow farbą tylko szamponem az ci zejdzie kolor trwaly i wtedy przestac szamponem i bedziesz miala swoj kolor:\ nie umiem tego wytlumaczyc :)

Gość aboabo
black no 1 chcesz być blond no 0? Co by na to powiedział Peter S?

Gość Black no 1
Mysle ze Peterowi S. takze podobaja sie slugowlose blond gothki:) decyzje o przemianie odkladam chyba na nastepny miesiac:)

Gość Ki-ki
jakiś czas temu tak zrobiłam i chodziłam tak kilka tygodni ale nie wytrzymałam i ściełam włosy na b. krótko. Powodem mojej dezycji były okropnie zniszczone włosy. Teraz wcale nie farbuję, mam naturalny blond - włosy super zdrowe - a sięgają już za ramiona!

Gość Black no 1
Kiki a jak dlugie mialas wlosy kiedy zrobilas dekoloryzacje? Moje maja ok. 60cm i nie wyobrazam sobie ich sciac na krotko.. Poczytałam troche w internecie i podobno kosztuje taki zabieg 300zł. Moze ktos zna w Katwicach jakis dobry salon fryzjerski? moje wlosy tez nie sa w dobrym stanie- wieloletnie farbowanie pozostawilo slad, mimo iż wydaje majatek na odzywki i maseczki. Ale myslalam o scieciu wlosów np gdzies do ramion. Cholera a jak mi wlosy wypadna i zostane skin girl hehe :P

Gość no nieeea
radze fryzjera po prostu a nie gdybanie tutaj :O

Moim zdaniem powinnaś zmienić fryzjerkę. Dekoloryzacja z czerni...:o Czarna farba przetrawia bardzo włosy. Dekoloryzacja sprawi, że będziesz miała siano. Moja rada, to wychodzić pasemkami. Za każdym razem robić coraz więcej pasemek blond i mieszać z brązem. I odrosty nie będą aż tak rzucały się w oczy... PS Pisze Ci to brunetka przez lata czarna a obecnie na blond farbowana.;)