Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ważnataka

Panowie! Czego oczekujecie od ZWIĄZKU z kobietą???

Polecane posty

Gość ważnataka

Panowie, czego oczekujecie, kedy związek z kobietą zaspokaja wasze oczekiwania? Jak sobie wyobrażacie związek doskonały? Czego najczęściej Wam brakuje? Co kobieta powinna Wam dawać?

Gość ważnataka
Tak na nas narzekacie Panowie a jak pytam, czego tak naprawdę o nas oczekujecie, to milczycie. Może sami nie wiecie czego chcecie??? seks i żarcie to chyba za mało, żeby zostać z kobietą??? a może tyle wystarczy???

To zależy od typu faceta. Jeden będzie oczekiwał miłości, ciepła domowego ogniska, pomocy w trudnych chwilach, a inny postawi głównie na seks bo taka jego natura i najważniejsza potrzeba.

Gość ważnataka
Czyli ilu mężczyzn tyle potrzeb i oczekiwań od kobiety??? "żona mnie nie rozumie, dziewczyna marudzi, narzeczona robi mi jazdy". Wam chyba i tak żadna nie dogodzi, taka smutna prawda:(.

Nie, nie, Trzeba się jakoś porozumieć jakie ma się oczekiwania względem drugiej osoby. Jeśli partnerzy się dobrze dobiorą to w związku naprawdę może być miło i przyjemnie. Oczywiście nie ma związków, w których nie byłoby konfkiktów ale trzeba nauczyć się je przezwyciężać.

Gość lapik
kobieta powinna dupy dawać - to po pierwsze. I w ogóle piwo przynośić.

Gość ważnataka
BNN---> może tak: czego Ty oczekujesz? kiedy dla Ciebie w związku jest miło i przyjemnie? Mogłbyś tak trochę konkretniej i rzeczowo?:)

Ja jestem tym spokojnym domatorem, który pragnie ciepła rodzinnego, zgody, miłości i wspierania się nawzajem wspólnie idąc przez to jednak niełatwe życie. Udało mi się znaleźć \"duszyczkę\" o podobnych do moich upodobaniach i oczekiwaniach i od prawie 5lat (3 lata po ślubie) wspólnie budujemy to nasze rodzinne życie.