Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczerymily i w pozadkuBogacz

Jestem Bogaty ,szukam kobiety ktora nie leci na kase,brakuje mi kogos,chche

Polecane posty

Gość szczerymily i w pozadkuBogacz

Chce poznac dziewczyne ktora baedzie mnie kochala nie dlatego ze mam kase ale za to jaki jestem.Ten topick jest dla mezczyzn ktorzy maja duzo pieniedzy ale nie moga znalezc tej jednej jedynej.

Gość kotka w butkach
o dzizas, ale się usmialam...:D

Gość etatowa podszywaczak
to dla mężczyzn ten topik czy dla kobiety? :D

Gość Topik dla mezczyzn i kobiet

Gość ważnataka
Przecież to, że masz kasę też jest częścią Ciebie. Świadczy o Twojej zaradności życiowej lub posiadaniu bogatych rodziców. To jeszcze jedna zaleta dla której można Cię kochać. Czemu bezrobotny nie żali się, że kobieta go kocha za to że nie ma kasy??? Szukaj podobnej do Ciebie kobiety czyli też z kasą i będziesz miał problem z głowy. Masz chyba jeszcze coś do zaoferowania kobiecie poza kasą??? Jeżeli tak to łatwo odróżnisz łowczynię kasy od kochającej kobiety.

Gość zgadzam sie z waznataka
kasa nie hanbi.Chyba ze ja zdobyles przkretami

Gość Brzydulka25
Nieważne podszywacz, czy nie podszywacz Ja jestem mała, gruba i brzydka. Jedyna zaleta, to taka, że nie lecę na kasę. Mam szanse?

a ja szukam osoby ,która potrafi sie wysławiać,na poziomie, która nie uzywa zwrotów\"leci na kasę\" i popełnia błedy ortograficzne w swoim nicku. wydaj te pieniadze na szkołe,na nauke nigdy nie jest za póxno.

Gość szczerymily i w pozadkubogacz
ja mam na co wydawac moje pienioadze,chodzi i tutaj nie o kase lecz o prawdziwe uczucia i milosc!

a po cholerę się afiszujesz nawet teraz , że masz kasę? chcesz poznać dziewczynę a już na wstepie oznajmiasz ile to masz kasy a nie chcesz by na nią leciała...nie afiszuj się z tym to poznasz

Gość Co mi
po takim co ma kasę skoro jest skąpy i już myśli czy aby nie chciałabym trochę z jego kasy wydać.

Gość ważnataka
Obieram ziemniaki moimi wystającymi siekaczami a skórki wkładam sobie do odbytu na czarną godzinę. :classic_cool:

Gość super ......

Gość ja bym chciała żebys napisał
co masz bo bogactwo to rzecz względna... samochód i pensja 3tys nie czynią nikogo bogaczem ,ale niektórym się wydaje , że tak jest...

Gość Typowa polka
ja jestem taka wrażliwa i samotna,chetnie sie z tobą zwiaze tylko powiedz mi kotku ile zarabiasz i czy masz duże mieszkanie albo domek :)

Skoro poszukujesz kobiety niematerialistki to moim zdaniem nie powinienies afiszowac sie z tym ze jestes bogaty.Bo teraz wiekszosc glupich gasek poleci na twoja kase a wmowia ci wszystko co chcesz uslyszec. :-) :-) :-)

Gość takaa jedna
To jest prowokacja:) Ciekawa jestem ile Pań,kobiet da się na to "złapać":) Ja uważam,że przez internet nikogo nie spotkasz. A pieniądze szczęścia nie dają!!!Liczą się uczucia i miłość tego za żadne pieniądze świata nie kupisz. Powodzenia w szukaniu!!!